Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунок до дня вчителя своїми руками

Подарунок до дня вчителя своїми руками
 

Всім відомо, що найкращий подарунок - подарунок, зроблений своїми руками. Саме з таким подарунком можна передати всі емоції і настрій. У переддень дня вчителя багато учнів замислюються над подарунком улюбленому педагогу. Щоб свято справді запам'яталося, постарайтеся уникати традиційних подарунків типу цукерок, квітів, кави, годинникыв і листівок. Такими речами ви навряд чи зможете висловити всю глибину пошани і вдячності.


Деякі батьки, в гонитві за подарунками, зовсім забувають про їхню емоційну складову. Я пропоную вам відмінну ідею для подарунку, яка підійде як від всього класу, так і індивідуально від однієї дитини улюбленому вчителю.

Почнемо з того, що більшість вчителів, як правило, люблять кімнатні квіти. Це добра основа для подарунка. Така квітка не зів'яне через два-три дні, вона постійно буде радувати і нагадувати про дарувальника, і, врешті-решт, це все ж таки квітка.



Отже, вирушаємо в магазин і вибираємо найкрасивішу квітку. Я вибрала бонсай. Після цього йдемо в клас, якщо подарунок буде спільним, або додому, якщо подарунок буде індивідуальним, і починаємо творити.

Для того щоб «вкласти душу» в цей подарунок, беремо пачку кольорового картону і вирізаємо з нього різноманітні кольорові фігурки. Це можуть бути квіточки, зірочки, сердечка, кульки, загалом все, на що тільки фантазії вистачить. Потім ці фігурки кріпимо до бамбукових паличок і прикрашаємо нашу квітку.



У разі, якщо подарунок від всього класу, тут кожен може зробити будь-яку фігурку від себе. Тоді ми отримаємо подарунок і від усього класу, і від кожного окремо. Ще одна цікава інтерпретація цієї ідеї: кожен учень класу вирізає самого себе з картону й прикрашає «собою» подарунок, або ж замість фігурок можна прикріпити до паличок цукерочки. При створенні такого шедевру всім класом варто звернути увагу на те, що дітей у класі зазвичай досить багато. Тому квітку потрібно вибирати досить велику, щоб всі фігурки могли вільно поміститься, не заважаючи одна одній.

Ще один момент, на який варто звернути увагу - це те, що подарунок є тільки частиною поздоровлення. Дуже важливо, як ви його піднесете. Ви можете розіграти сценку, придумати «хвалебну оду» або просто підібрати гарні вірші для улюбленого педагога і трохи прикрасити класну кімнату. Що б ви не придумали і не зробили, якщо це від щирого серця, то не сумнівайтеся, ви не залишите свого вчителя байдужим.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас