Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як намалювати ялинку і Діда Мороза

Як намалювати ялинку і Діда Мороза

Новий Рік - це, напевно, найкраще свято, якого діти чекають деколи навіть більше, ніж день народження. Вже за два тижні до Нового Року (а іноді й раніше) усе починає перетворюватися: починається установка новорічних ялинок в парках, усюди витає дух Нового Року, в дитячих садках і школах готуються до ранків, найприємнішим моментом яких є зустріч з Дідом Морозом і Снігуронькою та отримання новорічного подарунка.


Так само проводяться конкурси новорічних малюнків та обмін новорічними листівками з друзями та родичами. І хоча в продажу зараз дуже багато вже готових новорічних листівок, все ж краща листівка в подарунок мамі, татові або бабусі з дідусем це та, що зроблена власними руками.

За допомогою уроків, які ми для вас підготували, вам не складе великих труднощів намалювати новорічний малюнок або оформити новорічну листівку, так як тут ми постаралися зібрати все необхідне для цього: як намалювати поетапно Діда Мороза чи Санта Клауса, Снігуроньку, сніговика, новорічну ялинку, новорічні кулі та подарунки.

Ми постаралися підібрати найбільш прості і зрозумілі покрокові інструкції.

Так що, дорогі художники, готуйте олівці, пензлі, фарби та інші приналежності для творчості, вибирайте відповідну інструкцію і почнемо!

Як намалювати снігурку




Як намалювати сніговика




Як намалювати ялинку




Як намалювати сніжинку




Як намалювати Діда Мороза






Як малювати Санта Клауса





Як намалювати новорічні подарунки


За матеріалами kid-info.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас