Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що буде в моді навесні 2013

Що буде в моді навесні 2013
 

Багато жінок вже зараз задаються питанням, що ж буде модно носити в цьому році. Незважаючи на те, що рік тільки почався, модниць вже хвилює тема, що краще одягати в цьому сезоні. Зараз актуальне питання про верхній одяг. Якщо ви - прихильниця спортивного стилю, любите комфортний і легкий одяг, який не стискує рухів, то для вас є хороші новини, оскільки кутюр'є в цьому сезоні віддають перевагу спортивному стилю.


Модно носити пуховики, куртки яскравих кольорів. Нарешті ми знімемо обридле нам все чорне і сіре! Доповнюйте свій образ шарфиком і шапкою. Навесні, за порадами дизайнерів, віддавайте перевагу верхньому одягу з високим коміром.

Коли настане весна, можна буде зняти джинси і брюки, які вже встигли набриднути нам, дівчатам, взимку! Хай живе спідниця! У тренді будуть спідниці об'ємного вигляду, чімо - широкі штани. А ось хіт сезону - це шорти: лляні, з піднятою талією, короткі шорти, з відворотом.

Дівчатам, які люблять жіночність і сукні, кутюр'є радять носити сукні - максі, або сукні асиметричного крою, а також сукні на одне плече. Також цікаві моделі з великими, широкими рукавами. У будь-якому випадку, відправляючись на торжество або на роботу, комбінуйте сукні з аксесуарами, прикрасами, поясами.

Ну а якщо ви все ж таки не втомилися від штанів, а любите їх носити завжди і скрізь, то купіть собі брюки-банани. Вони дуже актуальні в цьому сезоні, особливо вони підійдуть тим дамам, яких природа обдарувала пишними формами. Також модно носити вузькі укорочені брюки. Їх можна поєднувати з блузами, туніками, кофтами. Відмінно підходять для таких штанів ботильйони і низькі чобітки.

Якщо ви - володарка струнких ніжок, то вам відмінно підійдуть брюки-дудочки. Їх також можна поєднувати з тунікою, платтям або блузою. Можна і заправити штани в чоботи - це не тільки зручно, а й модно. По-перше, ви виставляєте напоказ взуття, а по-друге, якщо ви хочете поставити акцент на верхньому одязі, або одягти красиву кофтинку, то це буде дуже до речі.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас