Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Допоможіть врятувати життя дитині

Допоможіть врятувати життя дитині
 

Улянці Кривич у сім місяців поставили страшний діагноз — "вроджена вада головного мозку", з чим і пов'язані проблеми розвитку. Батьки випробували всі можливі методи лікування в Україні. Здебільшого наші фахівці лише безпомічно розводили руками, тож батьки вирішили звернутись до закордонних лікарів. Дівчинці зголосилися допомогти в Китаї.


Родина і їхні друзі оголосили збір коштів у соціальних мережах і на місцевому телебаченні. Коли вдалося зібрати кошти, мама з дівчинкою виїхали на двомісячне лікування. І приблизно через півтора місяця в пекінській клініці Улянка самостійно зробила перші кроки. Але після цього мамі порадили, щоб наступний курс провели в іншому центрі, де більше спеціалізуються на проблемах психомоторного розвитку. Другий курс реабілітації призначили на жовтень, пояснили, що перерва не може бути більшою трьох місяців.

Тож у жовтні родина також за допомогою небайдужих людей зібрала кошти і дівчинку відправили на лікування. Нещодавно дівчинка повернулась на Батьківщину з новими успіхами, проте лікування потрібно продовжувати. То ж батьки просять допомогти назбирати кошти на черговий курс.

Реквізити для допомоги:

номер картки 6762462056770347

КБ ПриватБанк

МФО 305299

ЄДРПОУ 1436057












Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Допоможіть врятувати життя 9-місячного Віталіку

Діагноз: Атрезія жовчних шляхів; потрібна негайна трансплантація печінки.
Ціна життя = операція = 180 000 грн.

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.