Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

В´язані пуфи для гостей своїми руками

В´язані пуфи для гостей своїми руками
 

Обожнюю літо і посиденьки на балконі! Якщо і ваш балкон не виконує функцію кладовки, а дозволяє хоча б удвох-вчотирьох посидіти літнім вечором за чашкою кави, пропоную облаштувати його такими ось в'язаними пуфиками - вони займуть мінімум місця, зате додадуть затишку інтер'єру балкончика.


Крім того, ці в'язані пуфи стануть вдалим варіантом і для малогабаритної вітальні з низьким журнальним столиком. Їх можна виготовити скільки завгодно, і ви завжди зможете розмістити гостей. Це відмінна альтернатива табуреткам і стільцям, які то не вміщаються, то різної висоти, через що деяким гостям також може бути не дуже комфортно.

Загалом, переваг у цих пуфів купа! Залишилося тільки знайти час на їх виготовлення...



Отже, для виготовлення одного в'язаного пуфа знадобиться:

- 1 стара ковдра (якщо такої немає, можна попросити у знайомих непотрібну, купити в секонд-хенді або використовувати синтапон);

- Товста пряжа (чим товще, тим краще);

- Спиці (підбираються під товщину пряжі).

В'яжемо пуфик своїми руками

Для того, щоб виготовити такий пуф, вам потрібно набрати 35 петель і зв'язати прямокутник, довгою стороною якого буде довжина кола пуфика. Тобто в довжину прямокутника повинно вистачити, на те, щоб обернути стиснуту ковдру. В'язати можна будь-яким візерунком, але краще вибрати той, який буде трохи тягнутися.

Акуратно зістикуйте вузькі краї прямокутника тією ж пряжею, щоб шва не було видно. Стягніть дно пуфика. Для цього візьміть пряжу того ж кольору, протягніть через кожну другу петлю нижнього краю, міцно стягніть, щоб залишилася лише маленька дірочка в центрі. Другу нитку протягніть через інші петлі, що залишилися (також через одну), і стягніть дно повністю.

Набийте пуф ковдрою або синтапоном, і стягніть його зверху таким же чином. Готово!

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас