Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мода 2013: мереживний одяг та аксесуари

Мода 2013: мереживний одяг та аксесуари
 

Нинішній сезон дуже різноманітний своїми модними тенденціями. Модниці зможуть підібрати собі вбрання на будь-який смак і гаманець. Справа в тому, що зараз в моді такі риси, як жіночність, романтичність і загадковість. Багато дизайнерів намагаються зробити такий одяг, який би створював відповідні образи.


Мереживний одяг зараз користується популярністю, так само як і мереживні аксесуари. Одяг, взуття та аксесуари - це дуже красиві і романтичні елементи дамського гардеробу. Тому ажур сміливо співіснує з сумками, брюками, спідницями та сукнями. Це може бути як окремий декор, так і цілком самостійний елемент.

Кутюр'є вважають, що мережива багато не буває. Та все ж таки, не варто повністю обв'язуватися розкішною павутиною, зі сторони ваш наляпистий наряд буде здаватися недоречним. Набагато простіше і красивіше виглядає наряд, де костюм, приміром, брючний, доречно декорований мереживними вставками.

Також оригінально виглядає офісна сукня в поєднанні з мереживною сумкою і туфлями. Стилісти навіть пропонують поєднувати непоєднуване: навіть стиль мілітарі або рвані, пошарпані джинси з тонким, вишуканим мереживом.

Мереживні сукні - це справжній маст-хев цього сезону. Такі сукні будуть до вподоби жінкам будь-якого віку і типажу. Вони шиються в самих різних дизайнах. Тому ви можете носити їх як у повсякденному житті, так і на громадські заходи, на роботу. З такою сукнею, в залежності від її стилю, можна носити що завгодно: і туфлі на високих підборах, і легкі літні чоботи, і байкерську курточку з шипами.

Весняного кокетства образу додасть оригінальна мереживна легка блузка. Зараз, коли ще холодно і сиро, можна носити кардиган з мереживними вставками. У такому кардігані ви будете виглядати модно, стильно і елегантно. Влітку на піку популярності будуть легкі брюки і шорти зі звичайної тканини, покритої мереживом. Таке вбрання підійде для побачення, романтичної нічної прогулянки, веселої вечірки з друзями.

Що стосується взуття, то воно також повинно бути прикрашене мереживом - хоч повністю, хоч частково. Однак цей модний сезон не допускає вульгарності та надмірної сексуальності. Тому варто правильно підбирати аксесуари до свого образу, адже в протилежному випадку, ви будете виглядати незграбно.

Автор: Зайцева Ірина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас