Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Макіяж нареченої: що потрібно врахувати

Макіяж нареченої: що потрібно врахувати
 

Весілля - найщасливіший і довгоочікуваний день у житті кожної дівчини. Саме тому ми так серйозно підходимо до створення свого образу, який у цей день повинен бути досконалим. Щоб уникнути неприємних сюрпризів, все потрібно продумати заздалегідь - фасон сукні, аксесуари, зачіску, макіяж... Ми ж розповімо вам про головні тонкощі макіяжу нареченої, які допоможуть вам бути неперевершеною в день весілля.


Як правило, весільний макіяж повинен бути легким і витонченим, адже наречена - це символ невинності. Тому не варто фарбуватися занадто яскраво або наводити очі чорними тінями - ці ідеї залиште для дискотеки. Краще зверніться до професійного візажиста, який зможе створити ніжний образ, підкресливши ваші кращі риси і приховавши недоліки.

Макіяж нареченої повинен витримати все свято - тобто цілий день, а не пару годин. Вам доведеться пройти через сльози, поцілунки, обійми, застілля, танці і конкурси, тому для весільного макіяжу не варто скупитися на хорошу косметику. Адже вона повинна не текти, не кришитися, не обсипатися і, тим більше вже, не залишатись на всіх поверхнях і людях, до яких ви доторкнетеся.

Подбайте про свою шкіру заздалегідь. Якщо ви перед весіллям вирішили пройти який-небудь курс процедур, зробіть це хоча б за пару тижнів. Інакше ви ризикуєте з'явитися перед публікою з почервоніннями, подразненнями і іншими наслідками косметологічних процедур. Приводити брови в порядок також бажано за пару днів, щоб у день весілля вони не були почервонілими і опухлими.

Хоч це і не так просто, постарайтеся не нервувати перед весіллям - від цього шкіра може стати проблемною в самий непідходящий момент. Намагайтеся добре харчуватися, пити більше води, їсти більше овочів і фруктів. Щоб зберегти свіжість і гарний колір шкіри, не налягайте на сіль, цукор і молочні продукти. І якщо вже у вас з'являться прищики, не потрібно їх чіпати (буде тільки гірше). Протирайте обличчя очищуючим тоніком, стеліть щоночі чисту наволочку і пийте-пийте-пийте воду. Здесь вы найдете лучших девушек. Самые опытные индивидуалки киева

Також вам варто врахувати те, що косметика може виглядати по-різному в реальному житті і на фотографіях. Тому буде краще, якщо ви зробите пробний макіяж (точно такий самий, як буде на весіллі) і сфотографуєтеся з різних ракурсів при різному освітленні. Таким чином, в найважливіший день у своєму житті ви будете не тільки чудово виглядати, а й прекрасно вийдете на всіх весільних фотографіях!

Автор: Анна Сальнікова

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас