Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати парфуми для кожної з пір року

Як вибрати парфуми для кожної з пір року
 

Чи пам'ятаєте ви, коли востаннє обирали собі парфуми? Як правило, ми купуємо собі один парфум і користуємося ним, поки не закінчиться. Насправді ж вибору нового аромату потрібно приділяти не менше уваги , ніж оновленню гардеробу. Адже кожен день запах повинен підходити до вашого образу і підкреслювати його. І для кожної пори року у вас також має бути окремий парфум. Наші поради допоможуть вам вибрати хороший аромат для кожної з пір року.


Весна - пора нових починань. Виберіть відповідний аромат, який буде відображати ваш новий весняний настрій і надихати на нові звершення. Більшість весняних ароматів базуються на нотках конвалії, півонії і фіалки. Для цієї пори року виберіть легкий фруктовий або квітковий парфум.

Літо - сезон яскравого сонця, для нього добре підійдуть більш яскраві аромати на основі квіткових і цитрусових ноток. Пам'ятайте, що літній аромат не повинен бути занадто солодким або пряним, так як через спеку парфум буде швидше випаровуватися і пахнути набагато більш насичено, ніж взимку. Також відмінним вибором на літо стануть духи з нотками океанського бризу, які подарують вам відчуття свіжості і прохолоди навіть у спекотну погоду.

Осінь - пора, коли вся природа готується до зими. Подовжіть це відчуття, вибравши парфум з древесними, трав'яними, пряними нотками. Такий аромат подарує вам відчуття тепла і затишку навіть у період перших холодів.

Зима диктує нам більш насичені, приторні аромати. У них використовуються ті ж нотки, що і в осінніх: древесні, пряні, солодкі. Але взимку ви можете зробити упор навіть на вечірні запахи - в холодну погоду вони не здаватимуться нав'язливими.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас