Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Коригуюча білизна або гарна фігура в один момент

Коригуюча білизна або гарна фігура в один момент
 

Всі ми, жінки, хочемо, щоб наша фігура була бездоганною. Але так багато факторів, які можуть нашкодити фігурі, починаючи від сезонних коливань у вазі і закінчуючи, безумовно, пологами. А що ж робити, якщо сьогодні ввечері просто необхідно виглядати бездоганно, а за такий короткий час ніякий спортзал і диво-крем не допоможе?


Відповідь проста - коригуюча білизна. Сучасні технології виготовлення білизни дозволяють не тільки візуально зменшувати об’єм фігури, але й додавати пишності.

Вибирати коригуючу білизну потрібно, виходячи з вашого типу фігури. Так , панночкам з фігурою «груша» варто звернути увагу на коригувальні комбідреси. Вони підтягнуть живіт, піднімуть груди і зменшать об’єм стегон.

Для типу фігури «яблуко» відмінно підійде утягуючий корсет, який підкреслить лінію талії і підтягне живіт. Якщо ви збираєтеся на торжество і вам необхідно одягти сукню, тоді вибирайте безшовні корсетні комбінації, або ж з невидимими швами.

Якщо у вас великі груди, і вам досить важко і незручно їх носити, тоді ваш вибір - бюстгальтер «мінімайзер». Такий бюстгальтер виготовляють з щільної тканини, він візуально зменшує розмір і надає хорошу підтримку грудей за рахунок товстих бретелей.

У випадку, якщо ви, нвпаки, вважаєте свою фігуру мало пишною, тоді вам сподобаються коригувальні труси для збільшення об’єму сідниць. Також ви можете підібрати собі і бюстгальтер з ефектом збільшення грудей, який не тільки підніме їх, а й подарує більш округлі форми.

Коригувальна білизна - дуже сильна «зброя», але користуватися нею потрібно з розумом. Для початку виміряйте свої об’єми і визначте найбільш проблемні місця, а потім вже приступайте до вибору. І не забувайте, що таку білизну необхідно брати строго свого розміру, в іншому випадку ефект гіпер утяжки може викликати проблеми з судинами.

Будьте красивими!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас