Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 головних правил харчування для втрати ваги

7 головних правил харчування для втрати ваги
 

Не тільки фізичне навантаження, але і правильне харчування відіграє важливу роль в процесі схуднення. Ви повинні стежити за тим, що ви їсте, коли ви їсте (адже навіть найкорисніша їжа вранці не принесе ні грама користі в нічний час) і в яких кількостях. На жаль, немає однієї чарівної дієти, яка б ідеально підходила всім і кожному, тому вам доведеться підібрати свій власний план харчування, який буде ефективним для вас. А ми пропонуємо вам головні правила харчування, які підходять всім, і є основними при схудненні.

Їжте їжу, багату клітковиною

Подукти, багаті клітковиною, дають відчуття насиченості, завдяки чому ви будете з'їдати менше. Клітковина також сприяє гарному травленню; і, як правило, калорійність їжі, багатої на клітковину, є дуже низькою. Так що, налягайте на клітковину і забудьте про шкідливі перекуси.

Тримайтеся подалі від солодких і жирних снеків

Такі перекуси дуже калорійні. Вони шкідливі для організму незалежно від того, чи худнете ви, чи ні. Снеки швидко перетравлюються, через що ви починаєте їсти частіше і більше, ніж зазвичай. Так що, постарайтеся відмовити собі в цьому маленькому задоволенні і перекушувати «здоровою» їжею.

Додайте в свій раціон продукти, багаті кальцієм і вітаміном D

Всупереч розповсюдженій думці, молочні продукти допомагають худнути. Але це не означає, що вам потрібно налягати на жирні сири і вершкове масло. Дослідження також показали, що і вітамін D допомагає скидати зайву вагу. Комбінуючи продукти, багаті кальцієм і вітаміном D, ви зможете прискорити процес позбавлення від зайвих кілограмів. Вживайте «хороші» жири Так, жири можуть бути хорошими, і повинні бути такими. Мононасичені жири містяться в горіхах, авокадо і деяких сортах риби. Вони дуже корисні для здоров'я і допомагають боротися із зайвою вагою. Не налягайте на знежирені продукти, так як вони змусять вас почувати постійний голод, а також приведуть до нестачі жирів, необхідних вашому організму.

Вживайте більше білка

Білок – одна з найбільш необхідних поживних речовин для людського організму. Вживайте в їжу пісний білок, яким багаті м'ясо курки та індички, свиняча і яловича вирізка. Як і клітковина, білок дає відчуття ситості на довгий період, через що ви не будете переїдати.

Пийте більше води

Випиваючи воду перед обідом, ви будете з'їдати менше. А якщо ви будете пити воду замість солодких і кофеїнових напоїв, кількість споживаних вами калорій різко знизиться, а це – ще один крок на шляху до ідеальної ваги!

Пийте зелений чай

Замініть свою щоденну каву зеленим чаєм. Зелений чай містить катехіни – антиоксиданти, що допомагають скинути зайву вагу, особливо жир навколо живота; 2-3 чашки чаю в день будуть поступово прибирати вашу зайву вагу.

Автор: Сальнікова Анна
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Чому вчити іноземні мови краще з дитячого віку

Вивчення іноземних мов є ключовим аспектом освіти, який відкриває двері до глобального спілкування та культурного обміну. Особливо ефективним цей процес є у дитячому віці, коли здатність до навчання найвища. Чому саме варто починати вивчення німецької мови з дитинства? На це є кілька вагомих причин.

Знайомимо малюка з комп´ютером: онлайн ігри і навчання

Інтерактивні онлайн ігри – прекрасний спосіб розвинути як навички в роботі з комп'ютером, так і отримати перші знання в базових дисциплінах. Дитина може отримати величезну користь від «спілкування» з комп'ютером, але тільки якщо ви допоможете їй навчитися робити це правильно.

Суші від Хайп: пориньте у світ насолоди

Суші стали однією з найпопулярніших страв у світі, і місто Чернівці не є винятком. Відвідуючи ресторан Хайп Піца&Суші, ви маєте унікальну можливість насолоджуватись різноманітними смаками як суші Чернівці, так і піцою, зручно замовивши їх прямо до свого дому. Розташований у самому серці міста, цей ресторан пропонує широкий асортимент японської кухні, яка може задовольнити смакові побажання кожного гурмана.

Як швидко заспокоїти немовля

Виховання малюка вимагає неймовірної кількості уваги, турботи, терпіння та, звичайно ж, безмежної любові. Одне з ключових завдань, з якими стикаються батьки, — це заспокоєння плачучої дитини. Для цього існує кілька перевірених методів. Одним з найбільш ефективних є використання генератора білого шуму, який можна придбати на сайті за посиланням https://ezyy.com.ua/heneratory-biloho-shumu/. Цей пристрій виробляє спокійний, однорідний звук, який маскує інші звуки, створюючи умови, знайомі дитині ще з утроби матері. Це допомагає малюку швидко заспокоїтися і заснути.