Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як заощадити на облаштуванні дитячої кімнати

Як заощадити на облаштуванні дитячої кімнати
 

Усім батькам без винятку хочеться, щоби їхній малюк зростав в достатку і нічого не потребував. На жаль не всі сьогодні заробляють стільки, щоб без проблем забезпечити всі потреби свого малюка і свої власні. Меблі – одна з найбільш витратних статей бюджету, саме тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими порадами, як можна заощадити на облаштуванні дитячої кімнати.



Меблі на замовлення

Не секрет, що кожен магазин крім собівартості товару встановлює свої націнки, таким чином, формуючи ціну виробу. Якщо ви побачили чудову шафу або комод для дитячої, не поспішайте їх купувати, а краще пошукайте фірму, яка виготовляє меблі на замовлення. Таких фірм сьогодні досить багато в будь-якому місті. Завдяки відсутності магазинних дивідендів, меблі на замовлення дозволяють заощадити близько 30% від середньої вартості будь-якого виробу.

Нічого зайвого

Так, іноді дуже важко відмовитися від покупки симпатичної полички або столика, але порожні витрати вам ні до чого. Якщо добре подумати, дитині потрібно не так вже і багато, на перших роках життя – усього-то ліжко і невеликий комод, потім столик для малювання, з часом знадобиться учнівський стіл, стілець і шафа. Але все це одразу йому не потрібно. Так навіщо захаращувати кімнату малюка непотрібними предметами, тим самим обмежуючи вільний простір для ігор і викидаючи зайві гроші?

Модульні меблі

Купуючи предмети меблів для дитячої, зверніть увагу на модульні моделі, які продаються окремими секціями. По-перше, це дозволить купувати окремі предмети в міру виникаючих потреб зростаючої дитини, по-друге, нові придбання будуть відмінно доповнювати вже наявні предмети меблів, і по-третє – такі меблі багатофункціональні, і вам не доведеться їх міняти з часом, тому що вони з легкістю задовольнять як потреби малюка, так і школяра чи підлітка.

Все, що можна, беріть напрокат

Діти ростуть дуже швидко, і це – головна причина високої популярності різноманітних комісійних магазинів і прокату дитячих речей. Замість того, щоб купувати, наприклад, столик для малювання, з якого малюк виросте буквально за рік-два, візьміть його напрокат. Такий підхід дозволить вам не тільки заощадити, але і позбавить від зайвого мотлоху і предметів у квартирі.

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас