Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати батькам, у яких є все?

Що подарувати батькам, у яких є все?
 

Наближається сезон новорічних свят, і ми знову починаємо замислюватися про те, що ж дарувати своїм рідним і близьким. Що ж до наших батьків, їм вибрати гідні подарунки буває дійсно складно, особливо якщо у них є все. Якщо ви до сих пір не можете визначитися з тим, що дарувати батькам на найближче свято, погляньте на наші ідеї – можливо, вони вам сподобаються.



Одяг

Так, ця ідея на перший погляд може здатися не найоригінальнішою. Але мова йде не про простий одяг, а про парні наряди – светри, футболки і т.д. Ви можете вибрати в магазині вподобану модель і купити за однаковій речі для мами і тата, або ж замовити, наприклад, друк на футболках прикольних написів або картинок. Подарунки в стилі family-look зараз неймовірно популярні, та й фотографії в таких речах вийдуть просто дивовижними!

Техніка та електроніка

Ці подарунки швидше практичні, ніж неординарні. Але подумайте самі, ваші батьки все життя про вас піклувалися, а тепер прийшов час подбати про них. Наприклад, більшість літніх людей проводять своє дозвілля за читанням книги. Але знайти книгу з досить великим і «зручним» шрифтом не так і просто, і тут відмінним подарунком стане електронна книга, де все це налаштовується. Або ж, можливо, вашій мамі вже важко мити посуд, особливо після сімейних свят, так чому б не подарувати посудомийку? А можливо, ваші батьки хочуть перейти на більш здорове харчування – тоді подаруйте їм пароварку... Або мама не може спати поки тато голосно дивиться телевізор? Бездротові навушники вирішать цю проблему. Загалом, подивіться, чого батькам не вистачає для комфортного побуту, і як ще ви могли б полегшити їм життя.

Настільні ігри

Звичайно, ваші батьки давно вже не діти, але і для дорослих людей зараз пропонується безліч цікавих настільних ігор. Правильно підібрана гра урізноманітнить їхнє дозвілля і подарує багато годин цікавого спільного проведення часу (чого так часто не вистачає літнім людям). Плюс, батьки зможуть запрошувати в гості друзів або сусідів, щоб грати в цікавій компанії.

Спогади

Всі батьки люблять збирати і зберігати фотографії в альбомах. Але якщо альбом ви вважаєте занадто банальним подарунком, то можете замовити фотокнигу з найкращими сімейними знімками або фотографіями батьків. Також відмінною ідеєю стануть фоторамки у вигляді генеалогічного дерева, куди батьки зможуть помістити фото всіх членів сім'ї. А якщо вони люблять картини, подаруйте їм їхнє фото, надруковане на полотні.

Декор

Якщо у ваших батьків є все, предмети декору можуть стати дійсно хорошим подарунком. Можливо, їм подобаються порцелянові вази, статуетки або тарелі, які вони виставляють, наприклад, в серванті (багато людей старого гарту це люблять). Порадуйте своїх батьків таким вишуканим подарунком, який покаже, що їхні інтереси вам теж небайдужі.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас