Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Весільні тренди 2015

Весільні тренди 2015
 

Мода, вона – скрізь. І навіть у такій, здавалося б на перший погляд, консервативній справі, як одруження, де всі традиції склалися давним-давно, їй все одно вдається внести пару свіжих ідей. Останніми весільними трендами, які будуть на піку популярності в наступаючому році, ми поділимося з вами далі.



Весілля – це завжди багато клопоту. І якщо ви хочете, щоб ваше свято пройшло на висоті, тоді заздалегідь постарайтеся продумати всі нюанси. Банкетний зал, наряди, список гостей, весільний букет і бутоньєрки, прикраса машини і декор залу, фото- та відеозйомка, ведучий для банкету, а потім ще й весільна подорож – всі ці питання не можна залишати без уваги. Але про це ви ще встигнете подбати, а поки що давайте визначимося з головними трендами весільної моди 2015 року, щоб знати, від чого відштовхуватися і куди рухатися.

Виїзна церемонія

Говорити про те, що все більша кількість пар віддає перевагу виїзним церемоніям, як мінімум безглуздо. Простим розписом в РАГСі вже нікого не здивуєш, та й самі молодята більше люблять церемонії на свіжому повітрі, даючи свої обіцянки під відкритим небом.

Яке місце вибрати для цього? Найбільш актуальними місцями для виїзних церемоній вважаються береги річок, морський пляж, відкрита галявина в лісі або степ. Ну, а якщо ви живете в великому місті і доступу до природи немає, тоді як місце для розпису можете вибрати дах багатоповерхового будинку, оглядовий майданчик або сквер на фоні місцевої визначної пам'ятки.

Стиль

Якщо брати трендові стилі минулого року, то з усієї тієї величезної кількості напрямків цього року можна сміливо виділити тільки два: бохо та еко стиль. Природа і натуральність у всьому – ось чого хочуть молодята в цьому сезоні.

У тренді також з'явився і новий напрямок, якому величезна кількість пар із задоволенням віддають перевагу, причому не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Звичайно ж, це весілля в рідному слов'янському та українському стилі.

Наряди

Як уже згадувалося вище, в моді натуральність і природність. Пишні сукні, посипані стразами – все це вже не актуально. А от ніжні, спадаючі сукні з натуральних тканин, які підкреслюють фігуру, надають нареченій ніжності і жіночності, якраз на піку популярності.

Плануючи весілля, не забувайте, що в першу чергу – це ваш день, і зовсім не обов'язково слідувати всім тенденціям моди. Головне, щоб вам подобалося.

Будьте щасливі!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас