Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Урочисті церемонії на природі

Урочисті церемонії на природі

Організація урочистих подій з кожним днем набуває усе нових критеріїв: набридає банальне оформлення, хочеться чогось особливого. Оптимальний варіант - виїзна церемонія у комплексі Edem Resort & Spa. Це рішення має ряд переваг, які сподобаються молодятам та гостям.



Організація весільної церемонії у Edem Resort & Spa

Для того, щоб успішно провести весілля на природі, потрібно відповідально підійти до усіх етапів організації. Але організація весілля на природі у Edem Resort & Spa спрощується завдяки кільком факторам:
  • є можливість використовувати додаткові спецефекти (голуби, живі метелики, паперові ліхтарики);
  • феєрверк буде в полі зору кожного із гостей;
  • наречені мають змогу прибути на кареті або весільному кортежі безпосередньо до шатра;
  • вибір весільної тематики;
  • персонал готелю бере на себе усі весільні питання, Вам потрібно лише вдягнути святковий одяг та прибути на власне свято;
  • "доставка" працівника РАГСу для оформлення шлюбу на виїзді;
  • не потрібно шукати місце для фотосесії – чудовим тлом стане природа: озеро, ліс та доглянутий парк.
Виїзна церемонія: кілька нюансів

Весілля на природі на території Edem Resort & Spa інколи лякає молодят неможливістю передбачити погодні умови. Проте виїзна церемонія весілля передбачає наявність шатра для захисту від прямого потрапляння сонячного проміння або дощу. Зникає також потреба думати про використання кондиціонерів, оскільки провітрення шатра не складе найменшої проблеми. Можна не хвилюватися, якщо виїзну церемонію розраховано на велику кількість осіб – просторість території готелю Edem Resort & Spa дозволить розмістити шатро будь-якого розміру.

Універсальність виїзного святкування

Ви помиляєтеся, якщо гадаєте, що виїзна розписка – це виключно літній варіант. Розкішне осіннє весілля у багряних чи жовтогарячих тонах, ніжне весняне у блідо-зеленій гамі та екзотична зимова феєрія надовго запам’ятаються нареченим та гостям.

До послуг закладу Edem Resort & Spa належить не тільки вигідно розміщене шатро (неподалік лісу та озера), але й повноцінний весільний зал. Тому пора року у жодному разі не стане на заваді. До того ж організація весілля на природі у цьому комплексі спрощується завдяки наявності номеру класу люкс для молодят.

Отже, якщо Ви хочете зробити своє свято яскравим та особливим, то оптимальний варіант провести його на природі у готелі Edem Resort & Spa.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас