Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Топ-10 найкращих костюмів на Хеллоуїн 2015

Топ-10 найкращих костюмів на Хеллоуїн 2015

До улюбленого всіма дітьми свята, Хеллоуїну, залишилося трохи більше місяця. А значить, настала пора придумувати костюм, щоб залишилося ще хоч трохи часу на пошуки або пошиття вбрання, в якому цього року ваше чадо піде випрошувати солодощі і радувати око всіх оточуючих. Ми пропонуємо вам ознайомитися з рейтингом найкращих дитячих костюмів, які будуть популярні в цьому році.



На думку знаменитого видання Forbes, найкращим нарядом для будь-якої дитини в 2015 році стане костюм червоної пташки з Angry Birds – саме цей персонаж підкорив мільйони маленьких сердець, викликаючи масу захвату. Друге місце гордо займає костюм Дарта Вейдера із Зоряних Війн, причиною чому став вихід чергового фільму епічної саги. І замикає трійку лідерів наряд Аватара, який до цих пір залишається одним з найулюбленіших фантастичних фільмів у дітей.

Далі, як це не дивно, йде костюм вершника без голови – напевно тому, що це - одна з найзагадковіших, найстрашніших і насправді хвилюючих страшилок, які люблять діти. Ну, а за ним слідує серія улюблених персонажів з книг про маленького чарівника – Гаррі Поттера. При чому, в цьому році популярні костюми не тільки головних героїв, а й другорядних персонажів – Білухи, Мелфоя, Дамблдора та інших.

Здавалося б, настільки дорослий наряд, як костюм Леді Гаги, також подобається дітям. Пов'язано це в першу чергу з неймовірною популярністю співачки. Трохи поступається їй улюблений багатьма дітками костюм Едварда руки-ножиці і Фреді Крюгера, які вже практично стали класикою цього свята.

Завершують десятку найкращих костюмів на Хеллоуїн зовсім не типові для цього свята наряди, а саме костюм панди Кунг-фу, міньйона і знаменитого пірата Карибського моря – Джека Горобця.

А ось звичні наряди – відьми, гарбуза, вампіра, зомбі, привида і скелета, в які з таким задоволенням вбиралися діти в попередніх роках, цього разу залишилися без належної уваги. Що ж, час іде, смаки змінюються, і сьогодні діти не хочуть виглядати страшно, їм більше до душі бути схожими в зовнішності з популярними улюбленими персонажами, асоціюючи себе з ними і наслідуючи їм у всьому.

Веселого Хеллоуїна!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас