Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Оновлюємо гардероб майбутньої матусі зручними та стильним речами

Оновлюємо гардероб майбутньої матусі зручними та стильним речами

Для будь-якої жінки очікування малюка є найбільш дивовижним та незабутнім періодом у житті. І виглядати у цей важливий для неї проміжок часу вона також повинна бездоганно. Тому про оновлення свого гардеробу (як у діловому, так і в повсякденному, вуличному, стилі) майбутній матусі треба потурбуватись заздалегідь. Ми ж спробуємо вам допомогти у цій досить нелегкій справі і підказати, на які саме модні та стильні речі вам треба насамперед звернути особливу увагу та як не помилитися при купівлі своїх обновок.



Увага! Не забувайте, що вагітним не варто носити занадто тісний і стискуючий живіт одяг. Якщо у вас немає можливості повністю оновити свій гардероб на цей нетривалий, але особливий період, то краще оберіть досить простий наряд, якій личить майже всім майбутнім мамам. Це якісна і зручна футболка для вагітних у тандемі з еластичними і м’якими леггінсами. І ще одне важливе зауваження, яке цього разу стосується взуття. Високі підбори, слизька підошва та занадто вузька і незручна колодка категорично не підходять жінкам при надії!

Діловий стиль для вагітних бізнес-леді

Вагітність – приємний період у житті кожної жінки, а не вимушений привід для відпочинку. Саме так вважає більшість ділових бізнес-леді. Вони продовжують майже до самих пологів працювати в офісах та вести важливі ділові перемовини, де повинні виглядати так само жіночно, стильно та неперевершено, як і завжди. А допомагає їм в цьому вдало підібраний діловий одяг, спеціально розроблений для майбутніх мам.

1. Блузки, сорочки, костюми. Ці речі, безперечно, повинні бути в гардеробі кожної ділової майбутньої мами. Але слід звернути увагу, що виконані вони повинні бути лише з м’яких та натуральних тканин, приємних до шкіри, а також злегка розтягуватися. Брюки чи юбки ж мають бути оздоблені спеціальним еластичним поясом. Він виконує функцію спеціального бандажу, що підтримує зростаючий з кожним тижнем і місяцем вагітний животик.

2. Плаття та сарафани. Ці модні речі при правильному виборі можуть допомогти діловій жінці як закцентувати увагу на своєму цікавому стані (це нескладно зробити за допомогою, наприклад, плаття прямого крою), так і навпаки – дещо приховати своє положення. В останньому випадку вам треба звернути увагу на сарафани пастельних відтінків з дещо завищеною лінією талії.

Street style для майбутніх мам

Яке б насичене не було ділове життя, але жінки в очікуванні своїх малюків повинні не лише працювати, але й відпочивати. Це можуть бути як прогулянки вулицями міста чи парком, так і просто відволікаючий від інших справ шопінг. Звісно, що в цьому випадку стиль одежі може бути більш вільний, але майбутня мама все одно повинна виглядати модно, стильно і оригінально.

1. Універсальний одяг – джинси. Мабуть, для будь-якої жінки джинсові штани є одним з найбільш зручних варіантів одягу. Не є виключенням також і період вагітності. Але вибір саме спеціальних джинсів для жінок при надії мають декілька важливих особливостей, які обов’язково потрібно врахувати напередодні їх придбання.

1) Перед тим, як віддати гроші за товар, обов’язково приміряйте свою обновку: пройдіться в ній та декілька разів присядьте. Навіть нові джинси не повинні вам ніде давити, а особливо тиснути на живіт, який з кожним днем буде збільшуватися. Штанини теж повинні бути просторими і не заважати кровообігу в ногах.

2) Обрана вами модель повинна мати спеціальний еластичний пояс, який у другій половині вагітності буде виконувати для вашого вже величенького животика роль підтримуючого бандажа.

2. Прикольні та якісні футболки для вагітних. Позитив, радість та веселий настрій – ось що повинно супроводжувати жінку в період очікування малюка. І саме футболки для вагітних з прикольними та яскравими принтами вам в цьому допоможуть. До того ж слід звернути особливу увагу, що ці речі виконані відомими європейськими виробниками лише з якісних натуральних матеріалів, абсолютно безпечних як для здоров’я жінки, так і її майбутнього малюка.

Виглядайте модно і стильно протягом всієї вагітності! Маємо надію, що наші невеличкі поради вам в цьому допоможуть.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас