Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ляльки Монстер Хай – думка дітей

Ляльки Монстер Хай – думка дітей
 

Монстер Хай – одні з найпопулярніших ляльок у світі, мільйони дітей з різних куточків земної кулі мріють про цю незвичайну іграшку. Неординарні і яскраві, сміливі та зухвалі, але в той же час добрі і неймовірно доброзичливі – ось чим вони підкуповують дітей.



В останні три роки ці ляльки завоювали таку популярність, що стали одним з найпопулярніших «замовлень» в листах Санта Клаусу і Дідові Морозу. Проте багато батьків бояться купувати таких «жахливих» ляльок своїм дітям, хоча, якщо ви дивилися мультик і знаєте історію ляльок, то зрозумієте, що нічого страшного в них немає. А що ж з цього приводу думають і говорять діти?

«Всі ми різні і кожен індивідуальний. Ці ляльки вчать не закриватися в собі, зрозуміти те, що ти не такий як усі, приймати себе і оточуючих такими, які є, не звертаючи уваги на відмінності».

«Монстер Хай – це хороший приклад того, як треба дружити. А ще вони вчать любити природу і тварин, по-моєму – це добре! ».

«Монстри навчили мене не боятися розкривати в собі нові кордони, не соромитися і завжди вчитися тому, що цікаво. А ще, вони навчили мене бути стильною».

«Я не розумію, чому газети, репортери та інтернет так «проти» Монстер Хай. Ніхто з дорослих не дивився цей мультик, і всі думають, що вони злі, хоча насправді вони добріші за багатьох оточуючих, а ще вони чесні і справедливі. У кожній серії є якась мораль, яка чомусь вчить».

«Школа монстрів показала мені, що немає нічого страшного в тому, щоб бути собою, відрізнятися від інших і не соромитися цього. Завдяки їм, я стала більше спілкуватися з однокласниками, брати участь у шкільному житті і перестала соромитися своєї зовнішності».

«Монстер Хай показали мені, що означає дружити по-справжньому, допомагати завжди і скрізь, нехай навіть ви і посварилися трохи зі своїм другом – це не привід відвертатися. Треба вміти прощати, розуміти і ні за що не можна залишати свого друга в біді».

«У кожного є свої захоплення, свої хобі і свої дивацтва, всі ми по-своєму «монстри» для інших. Потрібно тільки усвідомити це, і тоді спілкуватися і дружити з іншими стає набагато простіше».

«Завдяки монстрам, я зрозуміла, що зовнішність в людині далеко не так важлива, як її душа. Головне те, яка людина всередині насправді, а не те, який одяг вона носить. І те, що хтось одягається або поводиться не так, як усі – в цьому немає нічого страшного».

«Монстер Хай навчили мене не боятися експериментувати і відкривати в собі нові таланти. Тепер, я постійно займаюся в різних гуртках і не соромлюся своїх інтересів, а їх виявляється так багато у мене».

«Раніше мені дуже подобалася Майлі Сайрус, і я завжди і в усьому намагалася наслідувати їй, але зі мною ніхто не хотів дружити. Коли я подивилася мультик, я зрозуміла, що не треба наслідувати комусь, щоб тебе цінували, а потрібно просто бути собою. Коли я перестала копіювати Майлі, а більше стала робити те, що мені подобається, у мене відразу з'явилося багато друзів».

Можливо, все ж таки ці підступні монстрики, які так подобаються дітям, не такі вже й погані. Для того щоб зрозуміти, чим же вони так приваблюють вашу дитину, подивіться мультик разом з чадом, і напевно через пару серій ви й самі закохаєтесь в цих добрих, чесних, справедливих, милих і щирих Монстряшок.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас