Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Танці на льоду: що вдягнути на ковзанку?

Що вдягти на каток

Светри, шарфи, гетри, в´язані рукавиці — збираючись на відкритий каток, пам´ятайте, що одяг, який ви виберете, має бути не тільки красивим, але теплим і зручним. Усі поради однаково стосуються і дорослих, і дітей.

Фігурне катання — це, в першу чергу, спорт. А тому одяг, яку ви візьмете, відправляючись на ковзанку, має бути комфортним. Постарайся не надягати довгих шарфів, тому що при катанні вони часто закривають очі і створюють небезпечні ситуації.

Не слід також допускати, щоб замерзали ноги. Шкарпетки в цьому випадку, звичайно, трохи рятують, але якщо врахувати, що ковзани доводиться шнуровати щільно, то єдиний вихід з ситуації — спеціальні вовняні чохли, які надіваються поверх черевиків, або вязані гетри без п´яти. У них ноги будуть почувати себе в теплі.

Особливої уваги потребує одяг, який будете одягати під куртку. Вона неодмінно повинна бути зроблена з натуральних тканин - вовни, бавовни та ін.

Фігурне катання — активний спорт, тому шкіра повинна "дихати". Відмінний варіант — щільне трикотажне плаття. Не слід також забувати і шапочку чи берет. Берет, шапка з помпоном, маленький фетровий капелюх — до цих варіантів можна підібрати рукавички. Так, у повній екіпіровці тобі буде простіше пурхати на льоду і демонструвати красиві па.

За матеріалами wmj.ru

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас