Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Зимовий догляд за шкірою рук і ніг, або про необхідність парафінотерапії в сезон холодів (частина 1)

Зимовий догляд за шкірою рук і ніг, або про необхідність парафінотерапії в сезон холодів (частина 1)
 

Шкіра на ваших руках або стопах стала тьмяною, пересушеною, млявою? Можливо, навіть на ній з'явилися мікротріщини? У зимовий період такі проблеми особливо актуальні через холодну погоду, а також часті перепади температур, коли ви виходите на вулицю і заходите з вулиці в приміщення. Крім того, сухе повітря в розпал опалювального сезону також несприятливо позначається на нашій шкірі. Тому взимку вона потребує не меншої турботи, ніж влітку, а то і в більш ретельного догляду.



Крім стандартних манікюру і педикюру в період холодів також дуже рекомендується парафінотерапія. Повірте, вона дійсно може вас здивувати своєю ефективністю. І крім глибокого догляду за шкірою рук вона також здатна допомогти людям, що страждають від артриту та інших ревматичних захворювань. Парафін покращує потік крові, розслаблює м'язи, покращує рухливість суглобів і знімає біль. Ну а що стосується його корисних властивостей для нашої шкіри – він робить її м'якою, ефективно зволожує і «замикає» вологу в шкірі, завдяки чому відновлюється її еластичність.

Що таке парафінотерапія?


Парафін замінюється після кожного клієнта і не може бути використаний повторно (щоб запобігти попаданню і розмноженню в ньому бактерій). У парафінотерапії немає ніяких побічних ефектів, а парафін не вступає у взаємодію з іншими речовинами. Парафін може бути різних кольорів і ароматів, а може бути безбарвним і без запаху.

Парафінотерапію рекомендується повторювати щотижня, якщо ви хочете зберегти шкіру рук і ніг м'якою і еластичною, і кожен день, коли вона застосовується в лікувальних цілях.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас