Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дівчинці потрібна посилена реабілітація

Дівчинці потрібна посилена реабілітація
 

Сім'я Дзюник з м. Біла Церква звертається за допомогою у зборі коштів для реабілітації доньки, Яни Дзюник.

Її діагноз: затримка стато-кінетичного, психічного та мовного розвитку, псевдобульбарний синдром, атактичний синдром, синдром м'язової гіпотонії з найбільшою ймовірністю внаслідок гіпоксично-ішемічного ураження ЦНС, анкілоз нижньощелепних суглобів, судоми в періоді немовляти.



Проблеми зі здоров'ям у малятка почалися на другу добу після народження. У свої півтора роки Яна не повзає, самостійно не ходить. Може ходити біля опори і за одну руку. Нових результатів дитина досягає після реабілітації в спеціалізованих центрах.

"Уже після першого курсу реабілітації Яна стала активнішою і навіть почала робити спроби самостійно сідати. А приїхавши в квітні з третього курсу, вона почала потроху сама ковтати їжу і пити з соски, а зараз навіть п'є з трубочки. І в червні місяці ми вже повністю відмовилися від зондового годування", - розповідає мама дитини.

Покращити навички дівчинки можуть постійні курси реабілітації, проте у батьків закінчилися кошти. Тому вони звертаються за допомогою до небайдужих. Необхідна сума – 42 000 грн.

"Ніколи не думала, що буду просити у людей фінансової допомоги. Дуже соромно, але так склалося, і прошу не для себе, а для дитини. Я вірю, що відгукнуться небайдужі люди на наше прохання. Хочеться, щоб Яна бігала з дітками, мала можливість нормально їсти, і взагалі була повноцінною дитиною, тому що прогнози у нас хороші", - говорить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

№ картки ПриватБанк:
5168 7572 4209 4771
Дзюник Тетяна Вікторівна (мама)
тел .: +38 093 064-0129 (Світлана Вікторівна – бабуся Яни)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Терміново потрібна допомога Жені Тарасюк (2 роки, Україна)

Збір відкритий на курс в МКВЛ ім.Козявкіна м.Трускавець, який буде проходити з 13.06.2016 по 25.06. 2016.

Діагноз малюка: ДЦП, спастичний тетрапарез.
Сума збору 11088,13грн (44352,52 грн.)
Термін збору – до 13.06.16