Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо ведучого на весілля: яким він має бути?

Вибираємо ведучого на весілля: яким він має бути?
 

Плануючи весілля, ми повинні вирішити безліч проблем з організації торжества, у тому числі і вибрати хорошого ведучого. Мабуть, саме вибір тамади можна назвати ключовим питанням при плануванні весілля, адже вся якість свята, грубо кажучи, зводиться саме до професіоналізму ведучого.



Тамада на весіллі не просто дарує гостям гарний настрій, він контролює хід свята, знаходить підхід до людей і правильно обігрує кожен з ключових моментів торжества. Саме в його силах зробити ваше свято незабутнім.

То ж якими якостями має володіти ваш весільний ведучий?

1. Організація. Ваш майбутній тамада повинен не тільки запропонувати вам список розваг (конкурси, тости, танці і т.д.), якими буде радувати вас і ваших гостей, але і правильно все організувати – так, щоб гості могли і повеселитися, і відпочити, і поїсти, перебували на місцях під час тостів і важливих моментів торжества. Попросіть у ведучого, якого збираєтеся найняти, відео з інших весіль, щоб переконатися, що все під час святкування проходить так чітко, як він говорить.

2. Персональний підхід. Весь хід торжества і всі розваги, які пропонує ведучий, повинні підходити вам і вашим гостям. Будь то традиційне весілля, чи сучасна весільна вечірка, тамада повинен знайти персональний підхід до вас і гостів весілля і відповідно спланувати свято. Адже весело повинно бути і батькам, і бабусям-дідусям, і вашим друзям. Зробити це – завдання вашого ведучого. Також, переглядаючи відео з попередніх його весіль, зверніть увагу на манеру спілкування, жарти – чи підходить вам такий тамада?

3. Досвід. У даному випадку досвід має велике значення, особливо в разі виникнення непередбаченої ситуації. По-перше, весільний ведучий має стежити, щоб свято йшло, як заплановано. По-друге, якщо щось пішло не так, він повинен моментально орієнтуватися і виходити з ситуації так, ніби так і було задумано. Тільки досвідчений тамада впорається з цим.

4. Творчий підхід. Як правило, ведучі пишуть окремий сценарій для кожного з весіль, виходячи з тематики, стилю торжества і публіки. Такий підхід допоможе зробити ваше свято унікальним, не шаблонним зі звичними всім конкурсами та розвагами.

5. Любов до «сцени». Тамада повинен відчувати себе впевнено, виступаючи на публіці, вміти говорити і насолоджуватися своєю роботою і увагою гостей. Тільки в цьому випадку свято буде дійсно святом.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас