Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чого чекати від Вогняної Мавпи?

Чого чекати від Вогняної Мавпи?
 

Вже відгомоніли святкові дні, позаду зустріч Нового року. 2016 – рік Вогняної Мавпи, який астрологи рекомендували зустрічати весело та в галасливій компанії, в догоду пустотливій господарці року. Ми чемно дотримались всіх рекомендацій, а тепер чекаємо від Мавпи успішного і веселого року.

Рік Мавпи вже наступив?

Насправді, згідно зі східним (китайським) календарем, Вогняна Мавпа вступить у свої права аж 8 лютого (о 17 годині 38 хвилин за Київським часом). Чого чекати від господарки 2016, які сюрпризи вона нам приготувала? Відповіді на ці питання, звісно, знають астрологи. Ми дослідили їх цікаві інтерв’ю та приготували для вас вичерпну інформацію.

Яка вона – Вогняна Мавпа?

Мавпа, безумовно, весела, грайлива і пустотлива, а ще - досить непередбачувана. Тому астрологи радять бути готовими до того, що веселунка може будь-які наші плани та стратегії повернути на свій лад. На Сході Мавпа є символом кмітливості, винахідливості і допитливості, однак, окрім таких позитивних рис Мавпі властиві хитрість, нахабство, легковажність.

Мавпу відносять до тварин групи Інь. Найбільш вдалим сезоном, який приносить удачу Мавпі, вважається літо (піковий період – серпень). Тож вирішення всіх найважливіші справ плануйте на літо.

Чого чекати?

Астрологи попереджають, що у 2016 нас чекає багато несподіванок, адже Мавпа славиться своєю непередбачуваністю і пустотливістю. Найбільш успішна стратегія – з посмішкою дивитись на світ, з легкістю приймаючи будь-які сюрпризи. А от будувати далекоглядні плани і виписувати чіткі інструкції не варто, Мавпа цього не любить. Тож простіше дивіться на життя і запасіться терпінням та почуттям гумору.

Мавпа любить ризик, тож цьогоріч сміливо ризикуйте і вам обов’язково посміхнеться удача! Також 2016 буде сприятливим для нових відкриттів, сміливих ідей і починань. Нудьгувати у 2016 нам точно не доведеться, тож налаштуйтесь на плідний, активний і насичений яскравими подіями рік.

Астрологи запевняють, що в цьому році особливо щаститиме людям ініціативним, індивідуалістам. Тим, хто зараз активно будує кар’єру, відкриває власний бізнес, йде до поставленої мети Мавпа активно сприятиме і підбадьорюватиме їх успіхом. Особливо вдалим для початку нової справи буде період з 1 липня по 29 серпня, а от відрізок з 30 серпня по 22 вересня – період затемнень – який не принесе очікуваних результатів і гальмуватиме ваші справи, він буде, швидше, сприятливим для особистісного розвитку, духовних практик.

Успіху нам у 2016!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас