Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 ідей до Дня Всіх Закоханих: розкажіть про своє кохання красиво

5 ідей до Дня Всіх Закоханих: розкажіть про своє кохання красиво
 

День святого Валентина вже зовсім близько! Ви розмірковуєте над тим, який подарунок піднести своїй половинці? Хочете бути особливо оригінальними і романтичними? Вважаєте, що банальні презенти – це не про вас? Ми приготували кілька цікавих ідей, які, сподіваємось, зацікавлять вас та допоможуть максимально емоційно розповісти про ваші щирі почуття тому, кого кохаєте.

Альбом почуттів

Зробіть альбом, у якому буде ваша романтична історія, історія вашого кохання. Для його створення придбайте красивий зошит або блокнот, а далі – пускайте в хід фантазію. В альбомі можуть бути листи, записки коханій людині, ваші зізнання, спогади, все це у перемішку з вашими фото, роздруківками ваших переписок (наприклад Skype-переписок, переписок у Viber…), милі наліпки і малюнки.

ідеї до Дня Валентина

Можна, також, дещо оригінальніше оформити ваші любовні зізнання, наприклад написати великими красивими літерами: «Я люблю тебе тому, що …», а далі приклеїти невеликий конверт, в якому – маленькі записочки (наприклад у вигляді сердець), на кожній з яких ви розповідаєте, чому кохаєте свою половинку, що особливого в ній (ньому) ви знайшли для себе. Такий альбом концентруватиме у собі ваші емоції, почуття, спогади. Ми впевнені, кохана людина оцінить такі старання і творчий підхід. Цей оригінальний презент завжди нагадуватиме про вашу щиру любов, знову і знову відносячи у щасливі моменти, даруючи світлі переживання.

Зізнайтесь у коханні на різних мовах

Можливо ви вже чули про таку ідею, тож вартує втілити її у життя, День святого Валентина – чудова для цього нагода! Підготуйте багато записок, на яких – зізнання у коханні на різних мовах світу. Їх ви можете розклеїти по всьому дому таким чином, щоби перше, на що впаде погляд вашої половинки після пробудження – була записка із зізнанням у коханні (почніть із рідної мови, або ж інтернаціональної англійської, щоби задум був зрозумілим для коханої (коханого) ). Далі ви можете розмістити записочки вздовж звичного «шляху» коханої (коханого): у ванній, на кухні, у шафі… Тобто нехай кожен крок милої (милого) супроводжується вашим зізнанням у коханні (кожного разу на іншій мові). Такий марафон зізнань у коханні ви можете додатково прикрасити кульками, квітами, аби ще більше підсилити святкову атмосферу та підняти настрій своїй половинці.

Коробка ніжності

ідеї до Дня Валентина

Почуття переповнюють вас, вам здається, що всіх на світі слів замало, аби висловити вашу любов? Спробуйте виразити її через поезію, красиві афоризми і прості та щирі слова, які йдуть із самого вашого серця. Приготуйте красиву коробку (її можна декорувати у романтичному стилі), яку потрібно заповнити записочками-серцями із словами кохання: уривки любовної лірики, ваших улюблених пісень про кохання, афоризмів великих людей. Також, у записках можуть бути ваші ніжні зізнання у почуттях. Також, підключаючи попередні ідеї, вашу коробку ніжності можна назвати «100 причин, чому я тебе кохаю», і на кожній записці ви розповідаєте про все, що цінуєте у коханій (коханому). Для додаткового об’єму записочки із словами про любов можна перемішати із цукерками, а на дно покласти мініатюрний подарунок. До речі, така коробка - чудова ідея як оригінально піднести каблучку коханій, якщо ви вирішили освідчитись їй в День всіх закоханих.

Відео-зізнання у коханні

ідеї до Дня Валентина

А чому б не відзняти відео, у якому ви розповідаєте про свої почуття? Такий подарунок буде особливо емоційним і оригінальним! Це може бути ролик, який складається з декількох уривків, на яких ви перебуваєте у різних місцях (наприклад, місце вашої зустрічі, першого побачення, ваше улюблене місце, де ви часто гуляєте разом..) і розповідаєте, як кохаєте свою половинку і з якими приємними спогадами пов’язані у вас дані місця. А можна зробити простіше, але не менш креативно: візьміть красивий зошит, або блокнот і напишіть у ньому теплі слова, які ви хочете сказати своїй половинці (великими і чіткими літерами), розділивши зізнання на короткі фрази з кількох слів. Після цього зніміть відео, в якому ви просто гортаєте цей зошит, демонструючи одне за одним слова зізнання і ніжності. Дуже просто і оригінально. Потім цей зошит ви, звісно, також подаруєте коханій (коханому).

Запрошення на романтичну вечерю кур’єром

ідеї до Дня Валентина

Як же це романтично: стук в двері, відчиняються двері, а там - кур’єр з оберемком квітів і запискою, у якій – запрошення на вечерю. Вийде особливо ефектно, коли адресат подарунку зовсім не здогадуватиметься про ваші плани. Тобто ви свідомо заздалегідь уникаєте теми «Що ми робитимемо в День святого Валентина?», «Куди сходимо?», мовляв у вас важливі плани, робочі моменти і, напевне, цього року доведеться святкувати День Усіх Закоханих на одинці. Звісно, у коханої може зіпсуватися настрій, будьте до цього готові. Але впевнено продовжуйте грати роль неймовірно заклопотаної особи, наче вам не до романтики і всіх цих зізнань-зітхань зараз. Проте ви маєте бути впевненими, що кохана буде вдома у потрібний час, тож можна підключити її добру подругу, сестру, маму (щоби вони затримали вашу половинку вдома до приходу кур’єра). Також, окрім букету квітів із запискою, ви можете передати коханій сукню, яку вона має одягнути на романтичну вечерю. Радості милої не буде меж, адже вона вже налаштовувалась на самотній вечір, а тут – такий сюрприз!

Щасливого вам Дня святого Валентина!

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас