Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Wings Ultra Soft Night для комфортних ночей і міцного сну

Helen Harper Wings Ultra Soft Night для комфортних ночей і міцного сну
 

Під час критичних днів лікарі рекомендують дотримуватися особливого режиму харчування і відпочинку, приділяючи увагу здоровому тривалому сну. Helen Harper Wings Ultra Soft Night – спеціальні прокладки, розроблені для нічної гігієни жінок в період, коли їм необхідна турбота і дбайливий догляд.



Helen Harper Wings Ultra Soft Night – це прокладки з найніжнішої зовнішньою поверхнею і унікальним внутрішнім наповнювачем, який поглинає набагато більше вологи, ніж звичайні прокладки для критичних днів. Підвищений вміст суперабсорбента дозволяє збільшити поглинання в 4 рази, не потовщуючи саму прокладку.

Ультратонкі нічні прокладки дуже зручні. Але рясні нічні виділення бувають непередбачуваними, через що улюблена білизна або ліжко може бути зіпсоване. Щоб захистити від протікань на всі 100%, розмір прокладок Helen Harper Wings Ultra Soft Night був збільшений за довжиною. Це дозволило жінці бути впевненою в чистоті білизни і постелі, а значить, повністю розслабитися і міцно заснути вночі.

Якісна фіксуюча стрічка забезпечує щільне прилягання до одягу будь-якого крою. Прокладка не зминається, і завжди залишиться на своєму місці, яку б позу не прийняло тіло під час сну.

Helen Harper Wings Ultra Soft Night – 7 комфортних ночей, коли жінці потрібна особлива турбота.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас