Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Маленькій Вероніці потрібна Ваша допомога

Маленькій Вероніці потрібна Ваша допомога
 

Привіт Шановні Благодійники! Хочу поділитися історією появи в родині нашої зірочки Веронічки! Вона наша радість і сльози...



Радість почалася з моменту, коли дізналися про мою вагітність, щастю не було меж, з чоловіком літали на крилах в очікуванні малюка! На той момент у нас вже були дітки від перших шлюбів, але ми дуже хотіли спільну дитину. Вся вагітність протікала на рідкість чудово, навіть токсикозу не було, всі обстеження і УЗД показували відсутність патології і повноцінний розвиток плоду.

Під час пологів, коли донечку поклали мені на груди, таку тепленьку і красиву, лікарі помітили у неї пухлину на спині. Відразу забрали від мене на пару годин... самих довгих і болісних для мене. Коли ж лікар принесла доньку назад, вона припустила кілька можливих діагнозів, серед яких був: «спинно-мозкова грижа».

Не розуміючи ще всієї серйозності даного захворювання, я насолоджувалася спілкуванням зі своєю малечею ще 3 дні, до перекладу нас в Відділення Патології Новонароджених. Тут почалися жахливі для мене дні нескінченних аналізів і обстежень, безсонні ночі просиджування в інтернеті, щоб дізнатися все про цю патологію. Ускладненнями цієї хвороби, як правило, є парез кінцівок, нетримання і інші захворювання малого тазу.

Донечка тим часом почувала себе чудово, ніжками ворушила, нетримання не було... Здавалася абсолютно здоровою, якби не горбок на спинці розміром 5 на 5 см. Виписали нас з діагнозом, поставленим по УЗД: «Ліпомієлоцелє попереково-крижової області».

В 2,5 місяці Вероніці зробили МРТ попереково-крижового відділу, діагноз поставили той самий, що і на УЗД. Після того, як результати МРТ я показала різним нейрохірургам, нам ще доповнили діагноз: «Фіксований спинний мозок». Це означає, що в будь-яку хвилину можуть початися неврологічні порушення через те, що пухлина здавлює корінці спинного мозку і не дає йому рости разом з хребетним каналом. Фіксація спинного мозку може привезти до його виснаження, в результаті чого порушаться чутливість нижніх кінцівок і робота тазових органів.

Вивчивши думки різних хірургів в Росії, я зрозуміла, що наша Російська медицина ще не сильно розвинена в цьому напрямку, щоб без ускладнень провести необхідну операцію. У більшості маленьких пацієнтів після проведених операцій відбуваються ускладнення на тазові органи і на ніжки... Добре, якщо дитина потім буде ходити... Плюс довічне перебування в підгузниках або на катетері.

Моя маленька квіточка, моя зірочка, яка зараз вже встає на ніжки і намагається ходити, може сісти в інвалідний візок і на все життя залишитися в підгузниках??! Я була в жаху!

Поспілкувавшись з батьками, у яких дітки з таким же діагнозом оперувалися в Ізраїлі у кращого в цій області лікаря, професора Шимона Рокхінда, я вирішила все дізнатися про операцію у нього самого.

Головна відмінність від операції, яку проводять в Росії, полягає в тому, що професор повністю видаляє ліпому і повністю звільняє нервові корінці, проводить реконструкцію хребетного каналу. Під час операції дитину підключають до спеціального апарата, який показує прохідність нервового імпульсу по нервових корінцям. Лікарі роблять все, щоб відновити роботу кожного корінця. Повторна операція після лікування у професора Шимона Рокхінда вже не потрібна. Професор робить все можливе за одну операцію!

Я відправила всі наші медичні виписки професору Рокхінду, і після консультації по скайпу професор погодився взяти Веронічку на операцію.

На жаль, рахунок за операцію для нашої сім'ї є абсолютно непідйомним! Всі надії у нас тільки на Вас! Просимо Вас допомогти з оплатою лікування донечки! Дуже просимо!

Незважаючи на таку серйозну патологію, наша дівчинка росте дуже життєрадісною дитиною. Любить гратися з сестричкою, з котом. Любить все гризти своїми чотирма зубками. Коли почує музику, то рухається в такт і плескає в долоні!

Будь ласка, допоможіть нашій дівчинці одужати! З повагою і величезною вдячністю, мама Веронічки.

Як допомогти:

1) Банківська карта ОщадБанк Росії номер: 4279 6800 1052 5397

2) Номер Білайн для пожертвувань: +79663763381 (всі кошти зібрані таким способом, виводяться на рахунок в банку)

3) Яндекс Гроші: гаманець: 410014035345684

4) QIWI гаманець: 79663763396

Телефон для зв'язку: +79663763396 Вороніна Олена

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЖИТТЯ 8-МІСЯЧНОМУ ДМИТРУ

Діагноз: атрезія жовчних шляхів. Потрібна негайна трансплантація печінки.
Життя = операція = 250 000 грн.

Дитині потрібна допомога на лікування та реабілітацію

Я мама чотирьох дітей. Потрібна допомога у зборі коштів для лікування та реабілітації в Угорщині, в центрі реабілітації Олінек.

Діагноз: Симптоматична фокальна епілепсія. Аномалія розвитку головного мозку, внутрішня гідроцефалія. Затримка психомоторного розвитку. Стан після операції вентрикулеоперітонеального шунтування.

Допоможіть дитині одужати!

Пише Вам мама славної дівчинки Валерії. Моїй доньці 4 рочки і вона потребує термінової нейрохірургічної операції на хребті.

Терміново потрібна допомога Жені Тарасюк (2 роки, Україна)

Збір відкритий на курс в МКВЛ ім.Козявкіна м.Трускавець, який буде проходити з 13.06.2016 по 25.06. 2016.

Діагноз малюка: ДЦП, спастичний тетрапарез.
Сума збору 11088,13грн (44352,52 грн.)
Термін збору – до 13.06.16