Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як недорого відпочити у Львові

Як недорого відпочити у Львові

Львів – прекрасне місто, яке завжди відкрите всьому світові і радо зустрічає своїх гостей. Давно мріяли відвідати культурну столицю України? Що ж, попереду травневі свята, а значить, пора планувати свою подорож. З огляду на сьогоднішню ситуацію в країні, мало хто з сімей може похвалитися вільним бюджетом, тому ми пропонуємо вам варіант того, як можна чудово відпочити у Львові за копійки.



Для початку потрібно визначитися з тим, де зупинитися у Львові, тому що одного дня для цього прекрасного міста явно буде недостатньо, краще планувати подорож на 2-3 дні мінімум. Благо, де зупинитися тут є багато варіантів – готелі, хостели і знімні квартири. При цьому останні два варіанти вас приємно здивують цінами, особливо якщо забронювати місце заздалегідь, а використовуючи знижки на pokupon.ua, можна значно заощадити не тільки на проживанні, але і на харчуванні або відпочинку у Львові.

А далі? А далі насолоджуємося відпочинком і чарівною атмосферою Львова. І завдання №1 - дістатися до центру, а саме на площу Ринок. Прикрашає цю площу Львівська мерія, в приміщенні якої також розташовується і державний туристичний цент, в якому вам не тільки підкажуть, що подивитися і як дістатися до найцікавіших пам'яток, а й розкажуть про всі цікаві події на найближчі дні, фестивалі і виставки, і нададуть зручну карту самого міста. І це все абсолютно безкоштовно.

Тут також доступний вільний wi-fi, з яким ви зможете скачати собі на телефон або планшет віртуальну екскурсію і самостійно не просто відвідати всі знакові місця, а й дізнатися багато цікавих фактів і легенд про це старе місто.

Окремий день рекомендуємо виділити для відвідування Личаківського кладовища і Музею народної архітектури і побуту в Шевченківському гаю. Дістатися до цих місць можна на тролейбусі. На Личаківському цвинтарі до сьогодні збереглися старі гробниці, датовані 17 століттям, а також безліч шедеврів скульптур. Після екскурсії по кладовищу обов'язково відвідайте Музей народної архітектури, в якому можна гуляти хоч весь день, відвідуючи автентичні будинки жителів Галичини, Буковини та Волині. До речі, тут радимо і прикупити сувенірів – коштують вони тут набагато менше, ніж в центрі, та й вибір значно більший – місцеві майстри та ремісники виставляють свої творіння на продаж поряд зі своїми майстернями, безліч з яких розташовано поблизу гаю.

Хоч ціни на їжу у Львові значно нижчі, ніж в столиці, вирушаючи на прогулянку, обов'язково беріть з собою бутерброди і воду – це допоможе і кошти заощадити, і коли зголоднієте ви або ваші діти, не шукати в поспіху найближче кафе, а відвідати тільки ті заклади, які дійсно порадують своєю атмосферою. До речі, отримати знижки в найкращі ресторани і кафе Львова ви також зможете на pokupon.ua!

Важко знайти більш гостинне місто, ніж Львів. Відкиньте всі забобони – місцеві жителі чудово розуміють і російську і англійську мову і завжди доброзичливо підкажуть, як краще пройти і що ще цікавого можна подивитися.

Приємної подорожі!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас