Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

6 основних трендів весна-літо 2016

6 основних трендів весна-літо 2016

Мода – річ мінлива. Проте ми намагаємось слідувати їй, залишаючись у контексті власного стилю. Які ж модні тенденції панують сьогодні? Що носитимуть модниці цієї весни та влітку? Ми проаналізували основні покази дизайнерів і ось які модні тенденції визнано головними…



Волани

Романтичні волани і рюші – один із основних трендів цьогоріч. Вони можуть бути викроєні по кругу виробу (наприклад, прикрашаючи низ спідниці чи туніки), також, актуальний варіант – волани, розташовані по спіралі, які огортають силует спадаючими хвилями тканини. Такі моделі виглядають дуже романтично, жіночно і грайливо.

Акцент на спині

Жіночність в моді. І наступна весняно-літня тенденція 2016 року – оголені плечі – яскраве тому підтвердження. До того ж, навіть при наявності глибокого декольте на спині, дизайнери здебільшого залишають рукав, або бодай «крильця» у вигляді оборок.

Також, акцентом може виступати яскравий принт, аплікація, вишивка, ажурна вставка, зав’язка чи ускладнений крій в районі спини. При чому, такі прикраси присутні як у повсякденному стилі, так і у вечірніх моделях.

Модні принти: смужка і польові квіти

Смужка – мабуть, найпопулярніший принт у світі. Різні варіації цього малюнку були модними у різні часи: вузька і широка, горизонтальна і вертикальна, яскрава і непомітна, майже в тон з фоном. Цьогоріч модний варіант даного принту – дуже широка вертикальна смуга активного відтінку (червона, блакитна, бордо).

Польові квіти – ще один модний принт. Розкидані по спідниці чи блузі, або ж зібрані в ніжний букетик, який бере на себе акцент у всьому образі – це актуально сьогодні.

Багатошарові напівпрозорі спідниці

Як продовження теми жіночності та легкості, на подіумах з’являються легкі спідниці а-ля балет. Тканиною для цих моделей найчастіше є шифон, органза, капрон.

Піжамний стиль

Піжамні костюми та сукні – легкі, практичні і, водночас, жіночні (навіть моделі, схожі на чоловічі піжами мають у собі якусь легкість і, власне, жіночність), - залишаються актуальними в цьому сезоні. Негліже можна одягати в люди – і це ще одна тенденція.

Жакет, піджак…

У цьому сезоні дизайнери возвеличують жакети і піджаки, а також білі джемпери (світшоти), які піднесено до рангу must have. Особливо стильно і грайливо виглядають жакети без комірця. Також, популярними залишаються жакети з поясом, класичні піджаки. При чому жакет сьогодні можна комбінувати із будь-чим: однаково добре він виглядає у парі з вузькою і пишною спідницею, звуженими і широкими брюками і навіть із шортами.

Автор: Марта Павлюк

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас