Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Помилки в догляді за шкірою, які нас старять (Частина 2)

Помилки в догляді за шкірою, які нас старять (Частина 2)
 

Тепер ми даємо собі обіцянку правильно і регулярно доглядати за своєю шкірою. Але цього замало. Щоб зберегти її молодість, потрібно доглядати за шкірою всього тіла, а не тільки за обличчям, яке видно завжди. Точно таку ж саму увагу слід приділяти шкірі шиї, рук і ніг і т.д. Адже загальне погіршення стану шкіри вплине і на молодість обличчя. Так що, тепер – про корисні звички догляду за шкірою, які допоможуть зберегти її молодість.

Корисні звички для молодості шкіри

Почніть з душу. Завжди купайтеся в теплій воді, а не гарячій, навіть взимку, коли так не вистачає тепла. Гаряча вода пересушує шкіру, в той же час, тепла вода допоможе поповнити нестачу вологи і не зашкодить шкірі. Так, гаряча ванна – це дуже приємно, але ви повинні думати наперед і взяти за звичку купатися тільки в тепленькій водичці.

Правильно вибирайте мило. Намагайтеся користуватися м'яким милом, так як дезодоровані і антибактеріальні мила теж пересушують шкіру. Також хорошим вибором стануть кремовмісні мила, в складі яких – додаткові зволожуючі інгредієнти і олії.

Час від часу робіть пілінг. Час від часу користуйтеся скрабом, щоб ретельно очистити шкіру від забруднень і відмерлих клітин. Крім того, пілінг не тільки очищає, але і відкриває пори, завдяки чому зволоження клітин шкіри відбувається максимально ефективно. Однак і зловживати скрабами не можна, так як надмірно частий пілінг також може пересушити шкіру і навіть стати причиною подразнень.

Ніколи не забувайте користуватися сонцезахисним кремом. Так, це варто повторити ще раз, адже захист шкіри від ультрафіолету неймовірно важливій для збереження її молодості. Якою б не була пора року, де б ви не знаходилися, сонячні промені впливають на шкіру, прискорюючи її в'янення. Тому, щоб захистити її від передчасного старіння, користуйтеся сонцезахисною косметикою на регулярній основі.

Ці прості, але неймовірно корисні звички допоможуть вам зберегти шкіру молодою, красивою і здоровою максимально довго. Дані поради працюють для шкіри всього тіла – не забувайте доглядати за нею комплексно!

Автор: Сальнікова Анна

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас