Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дитячий електромобіль: корисні поради щодо вибору транспортного засобу

Дитячий електромобіль: корисні поради щодо вибору транспортного засобу
 

Літо – прекрасна пора для покупки дитині електромобіля. Адже саме зараз, та ще й восени, вона на всі 100% зможе насолодитися своєю новою іграшкою. В інтернет-магазині http://triagroup.com.ua/ дитячі електромобілі представлені у широчезному асортименті, тут дійсно є, з чого вибрати! А щоб дитина змогла кататися на улюбленій машинці або мотоциклі (трициклі) в задоволення, важливо відповідально підійти до вибору настільки недешевої іграшки. Ваш вибір буде залежати від багатьох факторів: вік, рівень розвитку дитини, безпека і т.д. Про все це – далі в нашій статті.



Зверніть увагу на безпечність дитячого транспорту

У всіх електромобілів є ризик перекинутися, впасти або зіткнутися з іншим предметом. Мінімізувати ці ризики для дитини ви зможете, якщо приділите особливу увагу безпеці іграшки перед покупкою. У транспорту повинні бути гальма або ж він повинен кататися настільки повільно, щоб чадо могло зупинити його самостійно. Батарея в іграшці має бути розташована так, щоб дитина не могла до неї дістатися. Також повинні бути ремені безпеки і можливість батькам встановлювати обмеження швидкості на власний розсуд. Також врахуйте, що незалежно від того, наскільки електромобіль безпечний, дитина завжди повинна кататися в захисних аксесуарах (шолом, наколінники, налокітники і т.д.).

Перевірте баланс електромобіля

Дуже важливо, щоб керуючи електромобілем, дитина не перекинулася. Тому вам варто зупинити свій вибір на моделі з низьким центром ваги. Колеса повинні бути розташовані широко, щоб підтримувати вагу дитини і зберігати стійкість транспорту. Штовхніть іграшку збоку і подивіться, чи вона втримається у вертикальному положенні.

Вибирайте транспорт за віком дитини

Різні види дитячого транспорту призначені для різних вікових груп. Тому, вибираючи таку іграшку, зверніть увагу на вікові рекомендації. Як правило, електромобілі підходять діткам від 3-х років, але можуть бути й інші обмеження.

Розмір електромобіля не менш важливий

Електромобіль має бути не тільки стійким, але і підходити дитині за розмірами. Переконайтеся, що малюк дістає ніжками до підлоги і педалей. Мобіль не повинен заважати руху дитячих ніжок, вони не повинні упиратися в кермо. До керма дитина повинна діставати, сидячи рівно. Загалом, дитині повинно бути комфортно сидіти і рухатися в транспортному засобі.

Автор: Сальнікова Анна

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас