Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Хутряні тренди осінь-зима 2016-2017

Хутряні тренди осінь-зима 2016-2017
 

Щороку мода змінюється, дизайнери намагаються запропонувати щось нове і оригінальне. Не так давно на піку популярності були кашемірові пальта, потім їх стрімко змінили вовняні пальто over-size, а в минулому році взагалі на піку популярності виявилися асиметричні пуховики. Єдина річ, яка завжди чудово зігріє взимку, і на яку мода ніколи не проходить – це шуба.



Хутряна шуба – це завжди стильно, розкішно, жіночно і неймовірно тепло. Особливо якщо це шубка з дизайнерського хутряного салону http://natesse.com/osen-zima-2016-2017-shuby-i-mexovye-zhilety, де представлені тільки актуальні моделі виробів за останніми тенденціями світової моди, а завдяки унікальним лекалам, що враховують всі особливості фігури наших жінок, кожна шубка чудово сидить, підкреслюючи всі достоїнства жіночої фігурки. Які шуби в тренді в наступаючому сезоні?

Довжина

Дизайнери наче змовилися, і всі як один представили в своїх колекціях улюблені багатьма укорочені шубки, а ось шуби до підлоги практично зникли з подіуму. Звичайно, в коротенькій шубі на морозі довго не проходиш, але і тут знайшлося практичне рішення – шуби середньої довжини з низом, що відстібається. Так ви отримуєте і теплу зимову шубу для найсильніших морозів, і модну коротеньку шубку.

Колірна гама

Різноманітність колірних рішень, представлених на подіумах, здатна задовольнити навіть найвибагливіших модниць. Для тих, хто любить соковиті фарби і обожнює бути в центрі уваги, дизайнери підготували яскраву неординарну палітру – в тренді шубки оранжевого, червоного, кольору фуксії, синього, зеленого, рожевого, персикового, графітного, пурпурного і бордового кольору. У такому виробі залишитися непоміченою буде просто неможливо. Як варіант, можна віддати перевагу і шубі з яскравим принтом або анімалістичні малюнком – такі вироби також актуальні в цьому сезоні.

Тим же, кому більше подобається відчувати себе ніжною і витонченою, радимо придивитися до виробів більш нейтральних пудрених тонів, серед яких найактуальнішими цієї осені є м'який беж і припиленний бузковий.

А справжнім хітом майбутнього сезону можна сміливо назвати шуби з білосніжним хутром. На думку дизайнерів, саме білі шуби, як ніщо інше, допоможуть створити легкий романтичний образ тендітної жінки, якій потрібен надійний захисник.

Фасони

Шуби з натурального або штучного хутра в стилі мінімалізм підкорили всіх. Головне правило – ніяких деталей, кишень, воланів, збірок, комірів. Ось такий простий крій без зайвих акцентів – найкраще рішення для цієї осені і зими. А щоб виріб не виглядав нудно, компенсуйте нестачу декору неординарними колірними рішеннями.

Єдиним винятком з усього сказаного вище будуть шуби в ретро стилі 20-х років, довжиною до п'ят. Але підійдуть ці шуби тільки справжнім бізнес-леді, які постійно носять класику. І до речі, тільки на цих ретро-шубках допускається наявність кишень, капюшона та інших декоративних елементів.

На зміну улюбленим багатьма хутряним жилеткам приходять накидки з натурального хутра, які чудово доповнять будь-який образ і не дадуть вам замерзнути восени.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас