Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо букет на перший дзвінок – поради флористів для будь-якого бюджету

Вибираємо букет на перший дзвінок – поради флористів для будь-якого бюджету
 

Літо пролетіло, і вже завтра на вашу дитину чекає хвилююча подія – перший дзвінок. На це свято знань всі учні приносять в школу букети квітів, які дарують улюбленим вчителям на знак вдячності за їхню непросту працю. Мода і традиції з часом змінюються, але атрибут завжди залишається незмінним.



Благо, цей період дійсно багатий на найрізноманітніші квіти, тому вибрати хороший букет зі свіжого зрізу не складе труднощів. Якщо у вас немає часу їздити за квітами на спеціальні ринки або в магазини, інтернет-магазин TORY ART готовий допомогти вам в цьому. Просто зайдіть на сайт, виберіть вподобану композицію, і кур'єр доставить вам бажаний букет у зручні для вас місце і час. Це чудова можливість для зайнятих батьків.

Якщо ж час дозволяє і є бажання вибрати букет разом з дитиною – це прекрасно. А для того, щоб букет дійсно порадував вчительку і довго простояв, радимо прислухатися до порад флористів.

1. Вибирайте свіжі квіти. Не варто економити, і краще придбати менше квітів, ніж не першої свіжості, які зів'януть на наступний день і відразу ж відправляться в відро. Визначити це дуже просто, для цього придивіться уважно до листя квітки – якщо воно деформоване, поламане або обрізане, значить, вам намагаються продати не свіжу квітку.

2. Кожному своє. Вчителі усі різні, і у всіх свої смакові переваги. Якщо ви в курсі них – прекрасно, тоді ви знаєте, що піднести, в іншому випадку можна керуватися традиційними правилами – молодим дівчатам-вчителям дарують ніжніші квіти, як рожеві троянди, гербери і лілії, більш старшим викладачам краще дарувати червоні троянди, жоржини, гладіолуси , а вчителям-чоловікам – букети з ромашок, гвоздик і великих троянд.

3. Не перестарайтеся. Великий пишний букет – це безумовно красиво, але першокласнику вистояти лінійку з такою композицією буде не просто, та й за самим букетом його навряд чи буде видно. Цілком доречно буде, якщо ви купите невеликий, але гарний оригінальний букетик, складений зі смаком.

4. Якщо немає можливості придбати гарну композицію, складіть її самостійно. В цьому немає нічого складного, і такий букет також дуже оригінально виглядатиме на лінійці.

З яких квітів скласти букет?

Якщо у вас є дача або ви живете в приватному будинку, то для складання букета можете використовувати власні квіти. Найбільш актуальні для першого дзвінка улюблені багатьма хризантеми, айстри, жоржини, цініі, які є на клумбі практично у кожного садівника.

Щоб букет виглядав чудово, зріжте квіти напередодні ввечері, приберіть зайве листя і поставте в підсолоджену воду. Айстри прекрасно виглядають як самостійно, так і з іншими квітами, а ось з хризантем, ціній, жоржин і троянд краще робити різномасті букети. В якості основних кольорів в таких букетах чудово виглядають декоративні соняшники, гербери і троянди, доповнені іншими квітами.

Складаючи букет, не забудьте про зелень. Чудовим доповненням до осіннього букету на перше вересня стане пара гілочок аспарагуса (спаржі) або ж зелені або стиглі колоски, при цьому вони повинні трохи вибиватися з букета, створюючи недбалу асиметрію.

Загорніть букет в декоративний папір і зав'яжіть стрічкою. Не варто упаковувати такі квіти в целофан – це виглядатиме не найкращим чином. Якщо немає паперу, тоді краще залишити букет без нічого, просто красиво зав'язавши стрічкою біля основи.

Терпіння вам і вчителям, а вашим дітям – успіхів у навчанні!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас