Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Солодкі подарунки на день вчителя

Солодкі подарунки на день вчителя

День вчителя наближається, і батьки всіх учнів у всіх школах знову ламають собі голову в пошуку оригінальних ідей для подарунків рідним та вчителям. Ви ще не втомилися мучитися в роздумах? Якщо так, то ми раді прийти вам на допомогу і підказати кілька оригінальних варіантів, які сподобаються кожному педагогу.



Що зазвичай дарують вчителям на це свято? Квіти, цукерки, блокнотики, канцтовари або сертифікати в якісь магазини. Цукерки та квіти – це класика, але зараз навряд чи здивуєш сучасного вчителя коробочкою «Вечірнього Києва» або вишнею в шоколаді. Якщо хочете подарувати щось солодке шановним вчителям, то пропонуємо підійти до цього питання творчо.

Святкові пряники ручної роботи

Піднести в подарунок коробочку з пряниками і печивом ручної роботи, кожна з яких буде оформлена в стилі предмета, який викладає вчитель – чудова ідея, яку оцінить кожен педагог. При цьому кожну коробочку можна оформити індивідуально, а всередину покласти листівочку з особистими привітаннями та словами подяки. Вартість такої коробочки буде приблизно такою ж, як і пачки хороших цукерок.

Вітальний сет шоколадних цукерок

Напевно ви бачили вже, що деякі магазини шоколаду ручної роботи пропонують відмінний варіант подарунка для будь-якого випадку – подарунковий набір з маленьких плиточок шоколаду, кожна з яких загорнута в етикетку з милим привітанням, побажанням або компліментом. У такому ж стилі шоколад можна замовити і вчителям – отримати таке солодке привітання буде неймовірно приємно кожному педагогу.

Індивідуальний шоколад

Такий сувенір на самостійний подарунок претендувати не зможе, але як мінімум підніме настрій. Замовити плитку з індивідуальним малюнком, поздоровленням або навіть фотографією можна в майстернях, де виготовляють шоколад своїми руками. Така плитка здивує і порадує вчителя, а до неї можна додати букетик квітів і той же сертифікат в магазин косметики або стильну записну книжку, яка теж стане в нагоді в роботі вчителя.

За матеріалами funhouse.com.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас