Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

5 приводів одягти вечірню сукню цієї осені

5 приводів одягти вечірню сукню цієї осені
 

Вечірня сукня є в гардеробі кожної жінки – така довга, красива, розкішно сидить по фігурі, але часто просто висить у шафі роками і очікує незрозуміло чого. Але ж приводів для того, щоб її одягти і ловити на собі небайдужі погляди оточуючих, насправді не так уже й мало.



Само собою зрозуміло, що ніхто в наш час не ходить у вечірній сукні в ресторан і, тим більше, на посиденьки в кафе, але навіть в наш час все ж існує чимало приводів одягти цей дивовижно-розкішний туалет і блиснути у всій своїй красі. Куди саме?

Весілля

Осінь – головний весільний сезон, напевно і серед ваших знайомих і друзів хтось вирішив узаконити свої стосунки. Весілля – це відмінний привід для того щоб нарешті дістати з шафи свою вечірню сукню і вразити всіх своїм приголомшливим зовнішнім виглядом.

Театр

Як давно ви були в театрі? Восени починається новий театральний сезон, не пропустіть це! Залучення до культури надихає, і навіть якщо ваш чоловік завзято пручається, візьміть з собою подругу і влаштуйте собі вечір культурного відпочинку, і вечірні сукні для такої події підійдуть як ніщо інше.

Ukrainian fashion week

Цю подію не можна пропустити, і в цьому році она відбудеться 10 жовтня – імениті дизайнери, модельєри, моделі, покази свіжих колекцій. Одягніть вечірню сукню з піджаком, доповніть образ клатчем, і ви будете чарівною.

Битва оркестрів

Ця подія сподобається тим, хто любить камерну музику. Справжня битва оркестрів, віртуозні музиканти, найкращі світові шедеври і більше 100 музикантів на одній сцені. Шоу обіцяє бути дуже захоплюючим, а вартість квитків починається лише від 150 гривень.

Хеллоуін

О, це прекрасне свято, коли можна виглядати як завгодно. У кожному місті проводиться безліч вечірок, і вечірня сукня буде дуже доречною на будь-якій з них. Залежно від її стилю, можна постати у вигляді розкішної вампірши, карколомної відьми, мертвої нареченої, королеви зла – та по суті кого завгодно, проявіть трохи фантазії, і ви будете чарівною.

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас