Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Казковий Львів – що відвідати разом з дітьми

Казковий Львів – що відвідати разом з дітьми

Львів – дивовижне місто, в яке неможливо не закохатися, і про це знає кожен українець, від дорослих, до малюків. У цьому місті кожен може знайти те, що так давно шукає – любов, натхнення, радість, відпочинок, затишок. Всьому цьому безумовно сприяє особлива атмосфера, якою буквально просякнуте навіть повітря в місті Лева. А ті, хто там був не раз, знають – тут чудово в будь-яку пору року, і кожен сезон у Львові особливий.



Якщо ви втомилися від домашніх турбот, кращого місця, ніж Львів, для відпочинку на вихідні просто не знайти. Тут цікаво як дорослим, так і дітям. Плануючи відвідати західну культурну столицю України, ось сторінка, на якій можна ознайомитися і замовити цікавий тур по самим загадковим місцям і затишним вуличкам цього міста.

Дорослим, безсумнівно, сподобається як сама архітектура цього старовинного міста, історичні пам'ятники, так і велика кількість неординарних закладів для відпочинку. Діти ж, на відміну від дорослих, сприймають навколишній світ з точки зору емоцій: подобається – не подобається, весело – нудно. Що відвідати в цьому прекрасному місті, щоб поїздка сподобалася як батькам, так і їхньому чаду?

Перше, від чого в захваті всі діти – це екскурсія на диво-трамвайчику, яка починається з головної площі біля Ратуші. Діти з великим задоволенням слухають казку про «Пригоди маленьких ельфів», знайомлячись в процесі чарівної подорожі з головними пам'ятки міста. Кажуть, що вікна в трамваї зачаровані, тому що всі діти, без винятку, залишаються в захваті від цього маленького турне.

Не секрет, що у Львові просто обожнюють каву и шоколад. Тому друге місце, яке також однозначно потрібно відвідати з дитиною – це львівська майстерня шоколаду. Тут можна не тільки насолодитися неперевершеним смаком цих ласощів, а й прикупити солодких сувенірів на пам'ять і навіть зачерпнути чашкою гарячий шоколад з фонтану. Від відвідування цього місця у будь-якої дитини залишиться маса незабутніх вражень.

Ще одне цікаве містечко – італійський дворик. Сюди рекомендуємо відправитися ближче до вечора або вранці, коли туристів не дуже багато. Краса цього дворика в унікальній акустиці – тут на живому прикладі можна розповісти і показати малюкові, що таке відлуння, і поки малюк буде розважатися з ним, ви спокійно зможете розглянути всі пам'ятки цього місця.

Вирушаючи до Львова взимку, також можна відвідати аквапарк, від якого будь-яка дитина залишиться в захваті. Безліч гірок і атракціонів порадують малюка, а у вас з'явиться можливість просто відпочити і розслабитися.

Якщо часу на відпочинок не дуже багато, і відправитися по справжнім замкам просто немає можливості, тоді обов'язково відвідайте безкоштовну мініатюрну виставку замків і оборонних споруд України, тут можна побачити зменшену копію Високого Замку Львова та інших знаменитих замків України.

Ми вже говорили про те, що Львів чарівний завжди. Але, якщо хочете побачити справжній колорит гостинності місцевих жителів і строгості старовинних будівель, радимо відвідати це місто в період зимових свят, на Великдень або будь-яке інше свято, які тут святкують зі справжнім розмахом в найкращих українських традиціях з ярмарками і народними гуляннями.

Поїздка до Львова буде неймовірно цікавою і пізнавальною для дитини, та й вам подарує унікальну можливість відволіктися від буденних справ і трохи розслабитися. І навіть якщо ви були там неодноразово, тоді ви і самі знаєте, що це місто завжди різне, і скільки сюди не приїжджай, завжди можна знайти щось особливе для себе.

Приємної подорожі!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас