Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея для бізнесу молодій мамі – продаж дитячого одягу

Ідея для бізнесу молодій мамі – продаж дитячого одягу
 

Перебуваючи в декреті, багато молодих мам шукають різні способи, як можна додатково заробити у вільний час, щоб це, звичайно, не впливало на виховання малюка. А ще кожна мама регулярно переглядає в мережі безліч магазинів в пошуках найбільш вигідних пропозицій того, як можна не дорого оновлювати гардероб швидко зростаючому малюку з мінімальними витратами для сімейного бюджету. Так чому б не поєднати ці два заняття, відкривши свій інтернет-магазин дитячого одягу з доступними цінами?



Як ідея для бізнесу, варто відзначити, що дитячий магазин доступного і якісного одягу буде користуватися високим попитом завжди. Звісно, для того щоб магазин був затребуваний, потрібно знайти надійних постачальників. Ідеальний варіант – це якщо вам вдасться домовитися безпосередньо з фабрикою і отримувати товар за мінімальними цінами і гарної якості.

Як це зробити?

Як би це дивно не звучало, але в цій ситуації криза зіграє вам тільки на руку. Судіть самі – ціни на якісні та перевірені західні бренди зросли просто неможливо, більшість вітчизняних підприємств, що раніше займалися пошиттям дитячого одягу, також через кризу змушені були закритися, залишилися лише ті компанії, які з настанням важких часів були більш лояльні і готові змінюватися, впроваджуючи нові технології та враховуючи тенденції ринку.

Як результат, з'явилося чимало нових брендів дійсно якісного одягу як для дорослих, так і для дітей. Правда, незважаючи на всі новації, деякі з них до цих пір тільки на стадії становлення і ще не встигли завоювати свій сегмент ринку, а значить, знаходяться в пошуку каналів збуту і напевно готові піти назустріч і навіть будуть раді співпраці, запропонувавши дуже вигідні умови.

Де шукати?

Цьому питанню доведеться приділити чимало часу, так як найвигідніші пропозиції по співробітництву пропонують маловідомі компанії, а значить, просто загуглити не вийде. Потрібно буде гарненько покопатися в інтернеті, почитати форуми і різні інформаційні огляди на різних інтернет сторінках. Якщо підійти до цього питання серйозно, то удача вам неодмінно посміхнеться. Шукати радимо серед фабрик і виробництв як України, так і Росії, особливо у віддалених регіонах – вони дійсно часто пропонують хорошу продукцію за прийнятними цінами.

Налагодити контакт і обговорити всі тонкощі співпраці буде не складно, так як в таких компаніях менеджери досить згідливі і з задоволенням йдуть назустріч. Якщо боїтеся відразу відкривати інтернет-магазин, спробуйте почати з продажу на сторінках соціальних мереж, тим більше що зараз кожна з них пропонує хороші інструменти з просування і продажу товарів. За просування і розкручування сторінок в соціальних мережах відповідає СММ-маркетинг. Інформацію про те, як це правильно робити, щоб отримати хороший результат, також можна знайти в мережі без особливих зусиль.

Після того, як трохи навчитеся і налагодите поставки з одним виробником, можна поступово розширювати асортимент, додаючи товари інших компаній. Так, за досить короткий термін можна створити працюючий магазин, який буде вам стабільно приносити хороший прибуток.

Успіхів!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас