Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Казкові канікули разом з Таор-Карпати

Казкові канікули разом з Таор-Карпати

Ваша дитина старається, вчиться, займається спортом або творчістю, вчить мови і напевно ще встигає і вам допомагати – таке навантаження не під силу навіть деяким дорослим, не кажучи вже про дітей. Однозначно, після таких старань і стількох докладених зусиль, ваше чадо заслуговує на найкращий відпочинок, і зимові канікули – ідеальний час, щоб відпочити в справжній казці.

Що може бути кращим за оздоровчий зимовий відпочинок, наших рідних Карпат? Кришталево чисте повітря, гори, мальовнича природа, активний відпочинок та зимові забави – все це і ще безліч інших речей неодмінно порадують вашу дитину, якщо подарувати казкові канікули малечі і собі в готельному комплексі Таор-Карпати. Тут можна не тільки насолодитися красою зимових Карпат, а й по-справжньому відпочити як душею, так і тілом.

Що чекає на дитину в Таор-Карпати?

Як стверджують в самому комплексі, Таор – це стародавня сила, в яку вірили люди в доязичницькі часи, ця сила і створила все навколо, і головне завдання кожного – жити в гармонії з природою. Саме тому тут на вас чекають екологічно чисті будинки з дерева, всередині – виключно натуральний текстиль і по-домашньому теплі пастельні тони. Така обстановка – ідеальне місце, якщо хочеться відпочити від міської суєти і обридлих бетонних будівель. При бажанні можна оселитися і в тематичному будиночку, облаштованому в тон тієї чи іншої пори року з тематичними картинами всередині – пожити в такому місці буде цікаво і пізнавально для кожної дитини.

Таор-Карпати – це найкраще місце для сімейного відпочинку з дітьми. Тут є безліч розваг для малюків: лабіринт з гірками, гра Angry Birds, басейн, «Казковий будинок», де є аерохокей, міні-футбол, різноманітні ігри та іграшки і, звичайно ж, все для творчості. На вихідні з дітьми постійно працює аніматор, так що батьки зможуть собі дозволити спокійно відпочити. На додачу, тут часто проводять різноманітні тематичні заходи, на яких можна багато чому навчитися і дізнатися багато цікавого і корисного про природу.

Дітям шкільного віку обов'язково сподобаються екстрим-розваги для дітей від комплексу Таор-Карпати. Тут можна покататися на радіокерованих машинках, випробувати свої сили в мотузковому парку, покататися верхи на коні або у візку разом з батьками, покататися на квадроциклах та ще безліч інших речей. У Таор-Карпати ваша дитина точно не занудьгує, поки ви будете насолоджуватися спа-процедурами.

Хочете покататися в горах? Легко – з готельного комплексу вам організують трансфер в гірськолижний комплекс «Буковиця», м Борислав, який пропонує різні за складністю траси для дітей і дорослих. Непосідам також рекомендуємо відправитися на екскурсію в місто-фортецю Тустань, аналогів якому більше немає ніде – це буде дуже пізнавально!

Приємного відпочинку!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас