Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Збираєтесь покататись на лижах? Що знадобиться придбати?

Збираєтесь покататись на лижах? Що знадобиться придбати?
 

Ну що ж, зима прийшла! Час на лижах покататись! Можливо, ви збираєтесь на гірськолижний курорт вперше і трохи розгублені, бо не знаєте, яке спорядження вам знадобиться? Що варто прикупити? Тоді читайте нашу статтю і збирайтесь в дорогу правильно.

На прокат чи купувати?

Найперше, що варто зазначити – весь інвентар для гірськолижного відпочинку можна як купити, так і взяти на прокат. Вирішувати, звісно, вам, але досвідчені завсідники гірськолижних курортів відзначають, що значно зручніше та вигідніше мати власне спорядження, за умови, що ви плануєте регулярно підкорювати засніжені вершини.

Що потрібно придбати для занять гірськолижним спортом?

Якщо ви збираєтесь покататись на лижах, вам варто подбати про покупку:

• Спеціального костюму
• Лиж і палок до них
• Шолома
• Маски
• Чобіт

Все необхідне спорядження високої якості ви можете знайти на сайті www.wintertime.com.ua/, адже тут лише перевірені товари, зручні способи оплати, а також різні акції, які дозволять заощадити. Все для того, щоби ви залишились задоволені своєю покупкою!

Як обирати спорядження?

Обираючи одяг для гірськолижного спорту, звертайте увагу на наявність важливих деталей, які захистять від проникання снігу та вологи під час катання на лижах чи сноуборді. Наприклад, ваш костюм обов’язково має бути покритий водонепроникною мембраною. Також має бути присутня так звана снігова спідниця, яка захистить від потрапляння снігу під саму куртку, а спеціальний манжет, який одягатиметься на палець, захищатиме від попадання вологи і снігу в рукави.

Що стосується найважливішого інвентарю – самих лиж, новачку варто обрати лижі з меншою жорсткістю прогинання. Жорсткість чобіт обирають під лижі – їхня жорсткість має співпадати, інакше управляти процесом катання буде складно.

Не забудьте про шолом, новачки можуть обрати більш прості моделі – легші і зручніші.

Маску візьміть із м’яким корпусом – їх важче зламати. Що стосується лінз маски, гарний варіант – лінзи, які неможливо буде подряпати/зламати. Практичність – важлива якість спортивного спорядження.

Вкрай необхідні деталі – якісна термобілизна та спеціальні шкарпетки під лижні черевики, які захистять від переохолодження і забезпечать ваш комфорт під час катання на лижах/сноуборді.

Вдалого, комфортного вам відпочинку!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас