Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Трендові зачіски 2016-2017, що буде модно цієї зими?

Трендові зачіски 2016-2017, що буде модно цієї зими?

Кожний сезон модельєри створюють нові колекції, причому на показах можна побачити не тільки трендові речі, взуття та аксесуари, але й модні зачіски. Представниці прекрасної статі, переглядаючи модні покази, мучаться єдиним питанням: яка зачіска мені підійде? У нас є хороша новина: цього року в моді недбалість і простота, і неважливо, коротке у вас волосся, до поясу чи середньої довжини.

Модні зачіски зими 2016-2017

Актуальний тренд зими 2016-2017 – об'ємність волосся, яка створюється за допомогою завивки на бігуді, звичайної або гофрованої плойки. Якщо у вас довге волосся, то його збирають у пучок, низький хвіст, заплітають в об'ємні коси або укладають «равликом», формуючи французький джгут.

Стильний акцент образу сезону 2016-2017 – пробори. Це повинен бути ідеально симетричний пробор по центру або максимально глибокий збоку. Також в моді екстравагантний варіант укладки – несправжнє каре на довге волосся. Для створення зачіски потрібно всього пару хвилин: прядки розпускають, роблять пробор, після чого локони перетягують шарфом, хусткою або шаллю.

Як підібрати колір волосся, актуальний цієї зими? Залишається фаворитом сріблястий й холодний блонд, любительки теплих тонів обирають бежевий, пшеничний або світло-бузковий тон. Якщо ви брюнетка – вибирайте чорний класичний, натуральні переливи й омбре від темних коренів до світлих кінчиків залиште в цьому році для шатенок.

Зачіску вибрали, а що одягнути?

Модні зачіски й стрижки – це все чудово, але для створення яскравого образу не менш важливо правильно підібрати гардероб. Одяг від українського бренду VOVK підійде для цього якнайкраще.
  • Вибравши тепле й красиве жіноче пальто ви можете сміливо вирушати куди завгодно: на романтичну зустріч, шопінг або діловий захід. Що стосується зачіски, то довге волосся можна підкрутити, або зібрати в хвіст, не забувши зробити пробор. Якщо локони напівдовгі, то за допомогою гелю або пінки з них створюють об'ємну трохи недбалу укладку.
  • Стильне плаття з ангори оверсайз червоного кольору підійде всім, брюнеткам, блондинкам й шатенкам. Довге волосся можна зібрати у французьку черепашку або заплести в косу. Короткі й напівдовгі локони укладають м'якими хвилями з симетричним або бічним пробором.
  • Як оживити строгий офісний стиль? Немає нічого простішого. Досить одягнути прямий топ з рукавами ¾ бордового кольору й жіночі брюки з жакарду щоб виглядати на всі 100%. Що стосується зачіски, то короткі й напівдовгі локони укладають за допомогою пінки й лаку недбалими пишними прядками. На довгому волоссі роблять пробор, після чого їх збирають в пучок або низький хвіст.
Жіночі стрижки й зачіски 2016 можуть бути самими різними, дизайнери також дозволяють експериментувати з кольором. Головне, щоб в загальному образ виглядав максимально природно, в цьому головний секрет привабливості й чарівності поточного сезону.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Таємниці Вибору Весільної Сукні, Яка Відзначить Вашу Особливість

Весільний день – це особливий момент у житті кожної жінки, який вона прагне запам'ятати назавжди. Попри безліч завдань у підготовці до весілля, обрання весільної сукні стає невід'ємною та ключовою частиною цього захоплюючого процесу. Ця сукня – символ вибору, кохання та власної унікальності.

Дитяча казка: Сукня Королеви Зими

На честь Нового року Королева Зима влаштувала у своєму замку святковий бал. Серед запрошених були усі її друзі – Мороз, Хурделиця, Крижинка та багато інших. Також Королева Зима відправила запрошення на бал мешканцям Королівств Весни, Літа та Осені.

Як організувати незабутній день народження для дитини

День народження для малюка – особлива подія. Це не просто дата, коли приходять його рідні та друзі і можна поїсти торт. Таким чином він розуміє, що оточуючі цінують те, що він народився, люблять його, можуть розділити радість, дарують йому увагу (а не тільки подарунки). Одне з найкращих місць для проведення свята - парк розваг для дітей. Тут можна підібрати для всієї компанії заняття за смаком набагато швидше, ніж вдома.

Як захистити новорічну ялинку від тоддлера

Звичайно ж, ніхто не хоче, щоб тоддлер поламав або завалив новорічну ялинку, тим більше – щоб вона впала на нього. Тому сьогодні ми поділимося з вами порадами, які допоможуть уникнути таких неприємностей.