Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Гірчичне мило для миття посуду – абсолютна чистота без хімії

Гірчичне мило для миття посуду – абсолютна чистота без хімії

Ви ніколи не замислювалися про те, скільки хімії і різних шкідливих сполук міститься в сучасних миючих засобах? А скільки з них після миття залишається на посуді і потрапляє в наш організм, отруюючи його? Доросла людина ще може якось впоратися з цим завданням, а ось для дітей це просто неприпустимо, хоча і дорослим також вкрай небажано їх потрапляння в організм, так як такі сполуки, як правило, не виводяться з організму, залишаючись там назавжди.

Чи є альтернатива? Звичайно є! Та ж гірчиця і сода можуть допомогти впоратися з брудним посудом, але чисте їх використання не завжди дає бажаний результат. Є й інший варіант, який недавно я для себе відкрила – натуральне гірчичне мило для миття посуду. Скажу вам чесно, спочатку я поставилася трохи скептично до цього засобу, а даремно!

гірчичне мило для миття посуду

Гірчичне мило для миття посуду я брала в інтернет-магазині Добре Мило, і скажу вам, воно дійсно чудово справляється з забрудненнями і жиром на посуді. При цьому мило легко піниться, утворюючи не густу піну, яка також легко змивається і не залишає ніяких слідів. Як результат – бездоганно чистий посуд, який аж скрипить, без жодного натяку на миючий засіб. Це справжня знахідка для всіх, хто турбується про власне здоров'я і особливо тих, у кого вдома є маленькі дітки.

гірчичне мило для миття посудуНа додачу, гірчичне мило чудово очищає і бореться з забрудненнями на інших кухонних поверхнях. Як стверджують творці, ним навіть можна мити вікна, правда цього мені випробувати не вдалося, так як погода поки що не особливо дозволяє це зробити.

Завдяки природній м'якій текстурі, цим милом можна мити абсолютно будь-який посуд навіть з делікатним покриттям, не боячись його зіпсувати. До того ж, вміст гірчичного порошку і соди дозволяє не тільки вимити, але і продезинфікувати посуд і кухонні поверхні, при цьому мило не залишає розводів.

Що мене приємно здивувало, так це те, що гірчичне мило абсолютно не сушить руки, як звичний засіб для миття посуду, і користуватися ним можна навіть без рукавичок. А ще воно не має яскраво вираженого аромату, і посуд після миття залишається просто чистим, без будь-яких сторонніх запахів. До того ж, мило дуже економічне: одного бруска вистачить мінімум на 2-3 місяці.

гірчичне мило для миття посуду

Така знахідка мене дійсно здивувала і сильно порадувала, особливо тим, як легко і просто цим милом можна вимити хоч цілу гору посуду, і звичайно ж, своїм натуральним складом. До речі, на сайті можна замовити і спеціальне мило для миття і чищення посуду і кухонних поверхонь на основі березового вугілля. Цією радістю планую побалувати себе і свою кухоньку найближчим часом, і вам рекомендую.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас