Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Soft&Dry – найкращі підгузники для зимових прогулянок

Helen Harper Soft&Dry – найкращі підгузники для зимових прогулянок
 

Сухі штанці завжди важливі. А взимку сухість – не тільки комфорт, від неї залежить здоров'я малюка. Адже яким би теплим не був зимовий одяг, як тільки промокли штанці, виникає ризик переохолодження і застуди. Інша справа, якщо батьки подбали про те, щоб дитина завжди була в підгузниках Helen Harper Soft&Dry.

Чому Helen Harper Soft&Dry – найкраще рішення для зими? По-перше, вони не пропускають вологу, тому малюк не замерзне через мокрий одяг. По-друге, ці підгузники дуже тонкі, а це означає, що кожен раз ви будете одягати дитину в колготки і теплі штанці без проблем. По-третє, підгузники дихаючі, вони не створюють парникового ефекту і дитині в них комфортно.

Helen Harper Soft&Dry – нове покоління бельгійських виробників, які створили спеціальну багатошарову систему для найкращого результату.

• Верхній шар дуже м'який і приємний до тіла. Він швидко пропускає вологу всередину і рівномірно розподіляє її.

• Рідина не випливає назад, так як її затримують бар'єрчики, розташовані всередині підгузника.

• Волога не може проникнути назовні, адже ніжні м'які манжетики щільно охоплюють ніжки малюка, не перетискаючи їх.

• Внутрішній шар містить високоефективний наповнювач. Він вбирає рідину, перетворюючи її на гель. Матеріал наповнювача не збивається в грудку, а довго залишається рівним.

• Зовнішній захисний шар не випускає вологу назовні, але якісно пропускає повітря, не заважаючи шкірі дихати.

Підгузки Helen Harper Soft&Dry виробляються з повністю гіпоалергенних матеріалів, дозволених у виробництві товарів для дитячої гігієни в Європі.

Підберіть потрібний розмір для вашого малюка. Серед варіантів Midi – для дітей 4-9 кг, Maxi – для 7-18 кг і Junior – 11-25 кг точно знайдуться підгузники, які дитині в самий раз.

З Helen Harper Soft&Dry ваші зимові прогулянки будуть самими веселими!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас