Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Казки Божого саду. Твори українських письменників

Казки Божого саду. Твори українських письменників

У книжці подано розмаїту добірку християнських казок. Хоча видання орієнтоване перш за все на самостійне читання дитини-читача (8-12 років), воно має всі підстави стати улюбленою для всієї родини. Збірка стане у пригоді й педагогам та катехитам недільних шкіл.

Упорядник Зоя Жук
*Рік видання: *2009
*ISBN: *978-966-395-290-1
*Формат: *150x220
*Палітурка: *тверда
*Кількість сторінок: *192

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Красиві вірші і смс-привітання з Великоднем

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Для маленьких книголюбів: завжди є що почитати

У наш світ дитину приводить мама. Вона дбайливо та ніжно супроводжує її на життєвому шляху. Та є інший світ, світ пригод, подорожей і різних чудернацьких подій. І шлях у цей чарівний світ відкривають книжки. Вони надихають, розважають, навчають і переносять у простір фантазій і безмежних думок.

Літні комплекти: свіжі образи для стильних чоловіків

Літо – час яскравих вражень і безтурботного відпочинку. І щоб ваші образи були такими ж яскравими, як літній день, ми пропонуємо колекцію літніх комплектів у нашому магазині. Забудьте про нудність і стриманість – цього літа ви будете виглядати стильно і вишукано в наших свіжих літніх комплектах сорочок і шортів!

Готуємо маленькі подаруночки на Великдень з дитиною: великодні морквинки

Поки малеча сидить вдома, у вас є відмінна можливість зайнятися з нею творчістю. А що може бути цікавішим, ніж підготовка до світлого свята Великодня? Ми пропонуємо вам не просто обмінюватися крашанками, а підготувати разом з малюком такі ось маленькі подаруночки родичам і друзям – великодні морквини, в які можна заховати як декоровані до Великодня яйця, так і солодощі.