Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Беговел – найкращий варіант для старту

Беговел – найкращий варіант для старту
 

Такий транспортний засіб, як беговел, на ринку дитячих товарів з'явився відносно недавно, проте відразу ж його переваги змогли оцінити як дорослі, так і діти. Для маленьких непосид беговел може стати першим транспортним засобом, який навчить керувати і тримати рівновагу. До того ж прогулянки парком з таким транспортом стануть набагато цікавішими.

Що він собою являє? Беговел дуже схожий на звичайний дитячий триколісний велосипед, але без педалей, завдяки такій конструкції малюк освоює, як правильно тримати рівновагу і управляти кермом, до того ж тренує власні ніжки, купити беговел дитині можна вже з 2-х років і старше.

Дитині 2-річного віку пояснити, що таке педалі, і для чого вони потрібні, досить складно, на беговелі пересуватися набагато простіше. Та й сам малюк ніколи не впаде, катаючись на ньому, так як завжди зможе підстрахувати себе ніжками. Катання на беговелі – це дуже захоплююче, плюс, це гарне тренування перед тим, як сісти на справжній велосипед. Практика показує, що ті дітки, які спочатку каталися на беговелі, після цього дуже легко і без численних падінь освоюють самокати та двоколісні велосипеди.

Як вибрати ідеальний беговел для дитини?

Щоб вибрати хороший беговел для дитини, не потрібно знати багато тонкощів і розбиратися в різних нюансах будови, як у випадку з велосипедом, досить звернути увагу всього на 2 деталі: раму і сидіння. Найкраще брати виріб з легкою, але міцної рамою, яка не зламається і спокійно витримає катання дитини. Тут варіантів дуже багато як з алюмінію, так і з пластику, останній не рекомендуємо, так як він досить крихкий і може зламатися, травмувавши дитину.

Так як їздити ваш малюк буде, швидше за все, не тільки по рівній доріжці, але і по стежках в парку, а амортизаторів на беговел не ставлять, то особливу увагу при покупці рекомендуємо звернути на сидіння – воно повинно бути зручним і м'яким, щоб не травмувати малюка.

У всьому іншому покладайтеся на власний смак або запропонуйте малюкові самому вибрати: на якому беговелі йому буде зручніше сидіти, той сміливо і беріть – так точно не прогадаєте.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас