Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Де відпочивати с дитиною влітку 2017? Поради батькам по вибору подобового житла.

Де відпочивати с дитиною влітку 2017? Поради батькам по вибору подобового житла.

З наближенням літнього сезону багато батьків з дітьми від 3 до 15 років активно починають планувати літній відпочинок. Думають, куди б поїхати, визначають необхідну суму грошей, розподіляють сімейний бюджет. Без сумнівів, найкращий літній відпочинок з дітьми – це відпочинок на морі. Адже це так здорово і корисно!

На Україні є два варіанти морського відпочинку:

- на Азовському морі;
- на Чорному морі.

Обидва вони прекрасні, але у кожного є свої особливості.

Для відпочинку на Азовському морі з дітьми можна зупинити свій вибір на таких населених пунктах: Бердянськ, Приморськ, Кирилівка, Генічеськ, Генічеська Гірка, Щасливцеве та Стрілкове. Останні три населених пункти розташовані на косі Арабатська стрілка в безпосередній близькості до Кримського півострову.

Азовське море давно зарекомендувало себе прекрасним місцем для відпочинку з дітьми. Влітку воно прогрівається до 25-27 градусів та є дуже комфортним для плавання. Саме море неглибоке, характеризується великою кількістю піщаних кіс і м'якими піщано-черепашковими пляжами.

Для відпочинку на Чорному морі з дітьми прекрасними варіантами будуть міста: Одеса, Затока, Скадовськ, Лазурне, Залізний Порт, Очаків, Кароліно-Бугаз та Сергіївка. Всі вони знаходяться на чорноморському узбережжі і є найпопулярнішими містами-курортами в літній період.

Чорне море трохи холодніше Азовського, тут середня температура влітку 21-23 градуси. Морське дно кам'янисте, досить багато диких пляжів з галькою, але є і облагороджені пляжі з піщаним покриттям.

Чим зайнятися з дітьми на відпочинку:

- засмагати на пляжі і купатися у морській воді;
- сходити на екскурсії, щоб розширити кругозір дитини;
- відвідати місцеві розваги, щоб дитина отримала заряд позитивних емоцій.

Для проживання з дітьми краще, звичайно ж, вибрати якусь перевірену базу відпочинку або готель. Приватний сектор менш підходить для таких цілей, так як передбачає більше самостійності і менше комфорту. Ще хорошим варіантом буде зняти подобову квартиру недалеко від пляжу, якщо ви зібралися у велике портове місто. Шукати пляжне житло краще заздалегідь через інтернет, зараз багато сайтів, на яких досить просто знайти курортне житло на кілька днів без посередників з контактними телефонами власників або адміністраторів.

Кілька рекомендацій по вибору житла для відпочинку з дітьми:

- незважаючи на те, що море практично під рукою, наявність басейну на території готелю або бази відпочинку буде великим плюсом;

- багато власників житла облагороджують свої присадибні ділянки дитячими гірками, гойдалками, пісочницями, тенісними столами та іншими конструкціями, які не дозволяють дати дитині занудьгувати, а вам дають час відпочити.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас