Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Пилососи Rowenta Silence Force RO6455, 6443, 6331 з еко-мотором – чиста економія

Пилососи Rowenta Silence Force RO6455, 6443, 6331 з еко-мотором – чиста економія
 

Лічильник рахує буквально копійки, а в будинку – ані пилинки, ані смітинки! Це можливо з новими екопилососами Silence Force 4A RO6455, 6443, 6331. Вони споживають на 60% менше електроенергії, ніж звичайні пилососи, а якість прибирання при цьому бездоганна.

Екотехнології Rowenta

У порівнянні з енергоємними пилососами старих моделей, що споживають 2200 Вт, Silence Force RO6455, RO6443 і RO6331 витрачають на 60% менше електроенергії. Такого результату вдалося досягти завдяки інноваційній конструкції екомотору. Покращена фільтрація, оптимізація повітряних потоків і зниження втрат потужності на кожному етапі забезпечили пилососам нової лінійки найвищий на сьогодні клас енергоефективності – 4А.

Ані пилинки

Екопилососи створені для тих, хто підходить до прибирання педантично. Зі зручною щіткою Deep Clean глибокі забруднення з килимів і твердих поверхонь видаляються швидко і легко. Універсальна щітка ефективно очищає всі види підлог. Якщо у вас живуть домашні вихованці, прибирання шерсті не буде проблемою з міні-турбо щіткою, якою комплектується модель RO6455.

Не просто мішок

Всі моделі обладнані мішками нового типу Hygiene+. У покращеному мішку є клапан, який автоматично закривається при відкритті кришки пилососа. Така система виключає поширення пилу при заміні мішка. Hygiene+ має високий рівень фільтрації повітря, тому на фільтр HEPA потрапляє значно менше пилу. Тепер про заміну фільтру можна забути.

Тихе прибирання

Звичайний працюючий пилосос створює шум 80 і більше дБ. Це дуже високий рівень, при якому звук голосніший, ніж крик. Тож не дивно, чому цей звук сильно дратує багатьох людей. Silence Force – найтихіші пилососи в своєму класі. Рівень їх шуму при роботі на повній потужності не перевищує 66 дБ, а в режимі Silence він досягає всього 64 дБ. 66 дБ – це гучність звичайної розмовної мови, комфортна для сприйняття.

Ідеальна ергономіка

Зі зручною ергономічною ручкою Ergo Comfort Silence і щіткою Easy Brush прибирання під столом і ліжками стає легким завданням. Ця щітка дозволяє швидко і якісно очищати від пилу будь-які поверхні: столи, шафи, полиці і побутову техніку. Обертання на 360˚ робить пилососи маневреними, тому їх легко переміщати по кімнатах. Довгий провід, 8,4 м, дозволяє робити прибирання в квартирі площею до 45 кв.м, не перепідключаючи пилосос з розетки в розетку і не використовуючи подовжувач.

Індивідуальний підхід

Основні характеристики всіх трьох моделей пилососів нової лінійки однакові. Однак, відмінності є. Завдяки різним режимам і комплектації можна підібрати найкращу модель, виходячи з індивідуальних особливостей кожного будинку.



Пилососи Rowenta Silence Force 4A RO6455, RO6443, RO6331 з еко-мотором – це нове інноваційне рішення, що дозволяє легко дбати про чистоту, затишок та комфорт вашого житла.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас