Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Якою має бути дитяча коляска: думка татусів

Якою має бути дитяча коляска: думка татусів
 

Поради щодо вибору дитячих колясок в основному читають і вивчають матусі, в принципі, їх думка і є вирішальною в даній покупці. Але чому б не запитати і тата про те, якою на його погляд повинна бути коляска дитини? Адже гуляти з малюком буде і він.

Так ось, насправді у молодих татусів також є своя думка щодо дитячих колясок. Так, багато хто з них просто з розуму сходять, бачачи, як багато всього потрібно молодій мамі і малюкові. І коляска – одна з найсерйозніших покупок. Але з огляду на всю їхню різноманітність на ринку, як молодий тато може визначитися з тим, яка саме модель підійде і йому в тому числі?

Щоб полегшити цей нелегкий процес вибору, ми пропонуємо далі поради від чоловіків, що вже стали татусями, які точно знають, чого хочуть від дитячих колясок.

Чоловіки, які вже встигли стати батьками і насолодитися прогулянками зі своїми малюками, називають кілька ключових аспектів саме з чоловічої точки зору. Отже, для молодих татусів в колясці важливо наступне:

Наявність тримача (підставки) для чашки. Адже гуляти з малюком, насолоджуючись улюбленим гарячим напоєм, набагато цікавіше і приємніше.

Наявність амортизаторів. Щоб при наїзді на купину або попаданні коліс в ямки дитину не трясло з боку в бік. Та й об'їжджати кожен камінчик під час прогулянки теж не дуже цікаво.

Шини, як у гірського велосипеда. Не такого розміру, звичайно, але широкі і щільні протектори зроблять прогулянку максимально комфортною.

Багато місця для речей. Щоб можна було взяти з собою все необхідне і навіть вмістити в коляску зроблені покупки.

Простий механізм складання/розкладання. Якщо коляска складається/розкладається в декілька рухів, це нормально – кому ж не подобається грати з «трансформерами»? Але якщо, щоб зібрати коляску, потрібно бути інженером, це вже занадто.

Ніяких занадто яскравих принтів. Колір коляски має бути стриманим, так би мовити, унісекс, щоб молодому татові не було соромно виходити з нею гуляти.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас