Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Переваги сковороди з гранітним покриттям

Переваги сковороди з гранітним покриттям

Сковорода є незамінним атрибутом будь-якої кухні. Без неї не обходиться жодна господиня. Від її якості буде залежати складність, швидкість і зручність при приготуванні їжі. Вибрати хороший варіант часом буває непросто, адже сьогодні в магазинах ми можемо обрати безліч варіантів сковорідок, які відрізняються не тільки за ціною і розміром, але і за матеріалом з якого вони виготовлені, за наявністю або відсутністю антипригарного покриття і так далі.

Останнім часом особливою популярністю стали користуватися сковорідки з гранітним покриттям, які, як стверджують фахівці, здатні значно спростити процес приготування їжі і зробити її кориснішою. Знайти такі сковорідки зараз можна будь-де, але на ринках та в супермаркетах дуже багато підробок, тому найкращим варіантом буде купити сковороду із гранітним покриттям в офіційного представника виробника кухонного посуду.

Антипригарне покриття з'явилося давно, але поряд з його перевагою були і деякі недоліки, такі як недовговічність, шкідливість для здоров'я, швидкий знос і так далі. Але сьогодні таке покриття стало набагато якіснішим, міцнішим, безпечнішим і кращим.

Гранітне покриття не представляє ніякої небезпеки для здоров'я людини, також є довговічним, некапризним в догляді і, що найголовніше, відмінно справляється зі своїм основним завданням – перешкодою до пригорання їжі.

Переваги такої сковорідки очевидні:

1. Екологічність і нешкідливість робить її ідеальною для приготування різних страв, як для дорослих, так і для дітей. У порівнянні зі старими моделями антипригарних варіантів вона не виділяє ніяких шкідливих речовин навіть при тривалій експлуатації і деяких ушкодженнях поверхні.

2. Їжа не пристає до стінок і до дна під час готування будь-яких страв. Тепло розподіляється рівномірно, за рахунок цього можна готувати швидше, якісніше і не боятися, що їжа приготується частково.

3. Її легко мити і чистити за рахунок того, що їжа не прилипає і не пригорає до стінок або на дно.

Звичайно, така сковорода завдяки своєму унікальному покриттю буде вимагати дбайливого ставлення до себе. Неприпустимо користуватися металевими предметами при приготуванні страв, чистити агресивними засобами або металевими щітками, щоб уникнути появи подряпин і інших пошкоджень. Мити її краще, використовуючи м'яку губку, а в процесі приготування їжі користуватися дерев'яною лопаткою.

Багато господинь вже встигли оцінити таку сковорідку і ні за що не проміняють її ні на яку іншу, дивлячись на її незамінні якості і очевидні плюси. Спробуйте і ви!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас