Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мокуру – новий прикол після спінера!

Мокуру – новий прикол після спінера!
 

Навколо усі крутять спінери, а все ж цікаво, яка іграшка після них стане популярною? Японські винахідники придумали свій варіант спінера – циліндр Мокуру (Mokuru). Він не вміє обертатися навколо своєї осі, замість цього він ходить по столу, і з ним можна виконувати різні трюки. У цій статті я вам розповім і покажу, що таке мокуру, а також пораджу, де купити мокуру в Україні.

Що таке циліндр Мокуру?

Мокуру являє собою дерев'яну паличку близько 10 см у висоту і близько 2 см в діаметрі. На кінцях палички наклеєні м'які силіконові подушечки, а всередині палички розміщені спеціальні важки. За рахунок зміщення центру ваги циліндр Mokuru вміє ходити по столу. Так що людина, яка мінімально знає фізику, прекрасно зрозуміє, що таке циліндр Мокуру, і чому цей перевертень вміє ходити по столу.

Для чого потрібна іграшка Мокуру?

Самий базовий трюк – це коли мокуру ходить по столу. Але більш спритні люди можуть змушувати паличку ходити по певній траєкторії, запригувати на руку і т.д., або ж робити якісь трюки з декількома перевертнями одночасно. Гра з Мокуру розвиває спритність, координацію рухів і гостроту реакції, так що штука корисна і дітям, і дорослим.

Де купити Мокуру в Україні?

Почитавши статтю і подивившись відео, багато хто захоче купити іграшку Мокуру, проте в звичайних магазинах її немає! Ну, вірніше, може в Києві і Харкові є, а в менших містах точно немає. Краще купити мокуру в інтернет-магазинах, причому саме повноцінних магазинах, а не в соцмережах або на ОЛХ. Звичайно, вирішувати вам, де купувати іграшку, та все ж я б не радив неперевірених продавців. Можна купити наприклад тут https://krutygolov.com.ua/product-category/mokuru/

Ну і наостанок подивіться відео про цей чудовий циліндр перевертень:

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас