Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Адвокат по сімейним справам: ваш помічник у розв’язанні сімейних конфліктів

Сімейне життя часто пов'язане з різноманітними емоціями, від радості до роздратування, іноді може виникати необхідність у юридичній допомозі для розв'язання конфліктів та захисту своїх прав. У таких ситуаціях важливо звернутися до кваліфікованого адвоката по сімейним справам, який допоможе вам зрозуміти ваші права, забезпечить правовий захист і допоможе вирішити будь-які юридичні питання, пов'язані з вашою сімейною ситуацією.

Як відсвяткувати День Матері

Мама – важливе слово... і не тільки! У кожного з нас є вона, особлива, яка подарувала нам життя, свою любов і турботу. Мама – це та людина, на яку завжди можна покластися, яка ніколи не зрадить і не засудить, допоможе і підкаже в найважчих ситуаціях, обійме і підтримає. Говорити про те, ким рідна ненька є для кожного з нас, можна практично нескінченно, але які б ми епітети не підбирали, цього все одно буде замало, щоб висловити все те, що відчуває кожен з нас, згадуючи про маму.

Статті

|

Слайм – трендова та корисна іграшка для розвитку

Слайм – це один з популярних трендів у сучасному світі. Він є однією з найцікавіших іграшок-антистрес серед дітей та підлітків. Слайм буквально заполонив своєю популярністю весь інтернет-простір. Про нього розповідають в соцмережах, діляться в блогах рецептами, як зробити слайм самостійно, та придумують нові види.

Красиві вірші і смс-привітання з Великоднем

Хай мир у серці вашому панує.
Хай ангел Божий щастя вам дарує.
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Для маленьких книголюбів: завжди є що почитати

У наш світ дитину приводить мама. Вона дбайливо та ніжно супроводжує її на життєвому шляху. Та є інший світ, світ пригод, подорожей і різних чудернацьких подій. І шлях у цей чарівний світ відкривають книжки. Вони надихають, розважають, навчають і переносять у простір фантазій і безмежних думок.

Літні комплекти: свіжі образи для стильних чоловіків

Літо – час яскравих вражень і безтурботного відпочинку. І щоб ваші образи були такими ж яскравими, як літній день, ми пропонуємо колекцію літніх комплектів у нашому магазині. Забудьте про нудність і стриманість – цього літа ви будете виглядати стильно і вишукано в наших свіжих літніх комплектах сорочок і шортів!

Готуємо маленькі подаруночки на Великдень з дитиною: великодні морквинки

Поки малеча сидить вдома, у вас є відмінна можливість зайнятися з нею творчістю. А що може бути цікавішим, ніж підготовка до світлого свята Великодня? Ми пропонуємо вам не просто обмінюватися крашанками, а підготувати разом з малюком такі ось маленькі подаруночки родичам і друзям – великодні морквини, в які можна заховати як декоровані до Великодня яйця, так і солодощі.

Новини

|

Благодійне родинне свято "День щасливої матусі"

11 травня о 12:00, напередодні Дня матері, ТЦ GORODOK GALLERY запрошує мам та їх діток на неймовірне свято "День щасливої матусі". Це свято – чудова можливість розслабитися, відпочити та перезавантажитись, а ще – отримати чудові подарунки. А головне – приділити час собі, своїй зовнішності та здоров’ю в той час, як діти будуть зайняті різноманітними розвагами.

Підтримка та відновлення ментального здоровʼя під час війни. Чи вийде у дітей України представити проєкт в США?

На всеукраїнському етапі всесвітньої олімпіади креативності Destination Imagination команда Storm (ex-Blyskavky) виборола перемогу з проєктом підтримки та відновлення ментального здоровʼя під час війни за допомогою анімалотерапії (pet-therapy) та отримала можливість виступити на всесвітньому фіналі в США. Поїздка під загрозою через фінансуванння.