Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: другий триместр

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: другий триместр
 

Другий триместр

Проблема: Вам здається, що з кожним тижнем у вас новий розмір, і вам зовсім не хочеться витратити всі гроші сімейного бюджету на щомісячне оновлення гардеробу.

Що робити: Витратьтеся на декілька речей, які будуть рости разом з вами. Вам відмінно підійдуть речі зі зборкою, зав’язочками, нетугими резиночками, ґудзиками, з запахом – розмір такого одягу легко регулювати по мірі росту животика. Крім того, такий одяг буде облягати животик, показуючи його в усій красі.

Проблема: Ваші груди ніби так і норовлять вискочити.

Що робити: Якщо ви до цих пір цього не зробили, купіть собі пару хороших бюстгальтерів. Це можуть бути як ваші улюблені моделі, просто більших розмірів, так і спеціальні ліфи для вагітних. Як правило, останні забезпечують більший комфорт і підтримку.

У більшості жінок під час вагітності збільшується не тільки розмір чашки бюстгальтера, але і обхват спини. Тому зараз не купуйте білизну навмання, обов'язково все приміряйте.

Проблема: Вам потрібен універсальний одяг, який підійде і для роботи, і для відпочинку і буде комфортним.

Що робити: Купіть ще одну (або не одну) сукню з запахом. Вона ідеально підкреслить ваші нові форми. У ній ви будете чудово виглядати на роботі і комфортно себе почувати, гуляючи на вихідних або ввечері. Ваш животик буде змінювати розмір і форму, просто міняйте місце, де зав`язуєте поясок.

Ще одним дуже універсальним предметом гардеробу для вас зараз стануть джинси для вагітних з еластичним поясом в якомусь темному кольорі. Вони прекрасно виглядатимуть на вас протягом всієї вагітності і підійдуть як для роботи через універсальний темний колір, так і для неформальних виходів у світ.

Попередня частина статті

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас