Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому росте популярність онлайн-кредитів: основні причини

Чому росте популярність онлайн-кредитів: основні причини

Виникли обставини, що потребують незапланованих витрат? Не біда. Такі ситуації постійно стаються з більшістю українців. На щастя, сьогодні існує надзвичайно простий вихід зі становища. Оформлення онлайн-кредиту вже не раз допомагало у скруті сотням тисяч користувачів. Приблизно стільки ж наших співвітчизників мають намір скористатися послугами мікрофінансових організацій найближчим часом. Чому ж так зросла популярність позик через Інтернет?

Найкраща серед альтернатив

Ще не так давно більшість українців у скрутному фінансовому становищі вважали за краще позичити кошти у сусідів, родичів або друзів. Але такий крок вимагає певних пояснень. Необхідно розповідати, на що саме потрібні гроші, а це не завжди зручно. А от щоб оформити кредит онлайн, не потрібно комусь щось пояснювати. Це допомагає зберегти певну фінансову незалежність.

Окрім цього, боргові зобов’язання навіть серед родичів часто стають причиною виникнення конфліктів та образ. Людина не завжди намагається вчасно повернути борг, виправдовуючись тим, що близькі й сусіди можуть почекати. А от офіційно оформлена позика дисциплінує. Користувач чітко розуміє, скільки грошей і в який термін йому потрібно повернути.

Хтось скаже, що отримати кредит можна й у звичайному банку. Так, це справді відповідає дійсності. Але ж усім відомо, скільки сил, нервів та часу потрібно витратити задля подання заяви. А от позитивного результату ніхто не гарантує. За статистикою, лише 30% клієнтів банків отримують згоду. А от МФО схвалюють практично 80% рішень.

Швидко і зручно

Оперативність роботи – ось одна з найголовніших причин зросту популярності послуг МФО. Зазвичай отримати онлайн-кредит можна лише за 8-15 хвилин. І цього часу вистачає на:
  • подання заяви;
  • отримання рішення;
  • підписання угоди;
  • переказ грошей.
Навряд чи в Україні існує банк, що навіть за умови повного пакету документів зможе видати кошти за чверть години.

Чимале значення має й те, що для оформлення мікропозики не потрібно кудись їхати. Якщо є доступ до Інтернету, знадобляться лише банківська картка та мобільний телефон під рукою.

Важливо знати, що звернутися по кредит до мікрофінансової організації можна у будь-який день. Навіть якщо на календарі вихідний або державне свято, заява буде розглянута. Більш того, мікропозики оформлюються цілодобово. Фінансова підтримка доступна клієнтам як рано вранці, так пізно вночі.
онлайн-кредит

Мінімум вимог

Щоб претендувати на онлайн-кредит, потрібно бути повнолітнім жителем України, мати паспорт та ідентифікаційний код. Оформлення позики відбувається:
  • без надання довідки про доходи;
  • без поручителів та застави;
  • у вигляді переказу на банківську картку.
Отримати онлайн-кредит можуть навіть особи з поганою кредитною історією. Адже лояльність МФО – ще одна з вагомих причин, що роблять мікропозики все більш популярними серед українців.

Вражає той факт, що на фінансову допомогу спеціалізованих компаній успішно подають заяви користувачі, що зазвичай не отримують позитивних відповідей у звичайних банках. Серед постійних клієнтів МФО чимало:
  • безробітних;
  • пенсіонерів;
  • студентів;
  • фрілансерів;
  • осіб з неофіційним працевлаштуванням.
Тож потенційно кожна людина, що досягла повноліття і має паспорт громадянина України, може отримати позику у мікрофінансовій організації.

Гарантія безпеки та конфіденційність

Авторитетні МФО гарантують усім своїм клієнтам захист персональних даних та фінансових транзакцій. Жодна третя особа не зможе отримати доступ до інформації, що стосується особистості користувачів, даних про грошові перекази та їх призначення.

Для багатьох клієнтів спеціалізованих компаній величезне значення має анонімність. Відомі сервіси не повідомляють про борги колег та родичів, не зловживають контактною інформацією. Адреса електронної скриньки та номер мобільно телефону використовуються лише для зв’язку в екстрених ситуаціях та для повідомлень про особливо цікаві поточні пропозиції.

онлайн-кредит

Прекрасний сервіс

Оформлення мікропозики відбувається так, щоб користувач відчував себе якомога комфортніше. Вказати потрібну суму коштів і бажаний термін кредитування дуже легко. Заповнити анкету теж зможе навіть недосвідчений користувач. Причому заява розроблена таким чином, що в неї входить лише необхідний мінімум питань – нічого зайвого.

Якщо виникають питання стосовно заповнення анкети або будь-яких інших аспектів, завжди можна звернутися до консультантів служби підтримки. Вони професійно допоможуть розібратися із будь-якою проблемою і нададуть потрібну інформацію. Такий високий рівень сервісу нарівні з оперативністю, лояльністю та простотою оформлення спонукають все більше українців користуватися послугами відомих МФО.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас